MEDIA

Αρετή Πασχάλη: «Κατουρήθηκα στη σκηνή από το άγχος μου»

Αρετή Πασχάλη: «Κατουρήθηκα στη σκηνή από το άγχος μου»
GLOMEX

Η ηθοποιός Αρετή Πασχάλη αποκάλυψε το ατύχημα που είχε στη σκηνή από το άγχος της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Αρετή Πασχάλη η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και τη σχέση της με τον ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη.

Την ώρα που μιλούσαν για τον θεσμό του γάμου η Μπέτυ Μαγγίρα έκανε μια κάπως άβολη ερώτηση ρωτώντας την εάν ισχύει ότι της «είχαν φύγει ενώ ήταν στη σκηνή».

Τότε η ηθοποιός γέλασε μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά και την παρουσιάστρια «Δεν συμβαίνει τώρα πια αυτό. Συνέβαινε λόγω του άγχους, 2-3 φορές, η απειρία, η έκθεση, λίγο το ένα, λίγο το άλλο με οδηγούσαν σε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Στο Σεσουάρ δεν είχαμε τέτοια θέματα της βάζαμε πάμπερς» σχολίασε αστειευόμενος ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Την πρώτη φορά που μου συνέβη ήταν πολλά πολλά χρόνια σε ένα σόου που ήμουν με τον Τάκη Ζαχαράτο και χορεύαμε και τραγουδούσαμε και κάποιοι στιγμή είμαστε όλοι τραγουδάμε έχουμε σχηματίσει έναν κύκλο, φοράω μια τουαλέτα με ένα κορμάκι από μέσα, μια τουαλέτα διάφανη, καθόμαστε έτσι κορώνα και από το άγχος έγινε το ατύχημα», εξήγησε η Αρετή Πασχάλη δείχνοντας παράλληλα πώς στέκονταν στη σκηνή.

«Με κοιτάει ο συνάδελφος, του λέω "ίδρωσα πάρα πολύ ζέστη"», λέει στη συνέχεια και μιμείται τον τρόπο που απομακρύνθηκε από τη σκηνή αφού... είχε κατουρηθεί.