MEDIA

Survivor All Star: Η αποβολή της Αφροδίτης και οι νέες καταγγελίες για τρεις παίκτες που έτρωγαν

Survivor All Star: Η αποβολή της Αφροδίτης και οι νέες καταγγελίες για τρεις παίκτες που έτρωγαν

 Survivor All Star: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star μετά το νέο βίντεο με παίκτες να τρώνε κρυφά.

Απόψε αναμένεται να παρακολουθήσουμε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο στο νησί για να ανακοινώσει την ποινή στην Αφροδίτη Σκαφίδα, μετά το βίντεο στο οποίο φαίνεται να προμηθεύεται κρακεράκια από έναν ντόπιο.

Όμως οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Στο νέο βίντεο φαίνεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος να τρώει από τα σκουπίδια ενώ κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες στις οποίες τρώνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Το νέο ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου

Στις προσωπικές σχέσεις κάποιων παικτών που έχει εξελιχθεί σε μια πιο... στενή φιλία αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιανός μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάποιο νέο ζευγάρι που δεν έχουμε δει ο παρουσιαστής απάντησε: «Έχω την εντύπωση πως ναι, τους έδωσα στεγνά! Δεν ξέρω κάτι συζητιέται στην ζούγκλα αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει! Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούνε γιατί όχι εμείς εκεί είμαστε!»

Επίσης ο Γοώργος Λιανός αναφέρθηκε και στα περιστατικά κλοπής φαγητού αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ειδικότερα ανέφερε: «Είναι τραγικό το βίντεο που βγήκε με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει από τα σκουπίδια. Κι εγώ να το είχα στην τσέπη μου και να ήθελα να βλάψω με κάποιον τρόπο είτε το πρόγραμμα είτε τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα το έβγαζα γιατί το θεωρώ λίγο ακραίο. Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τρώνε από τα σκουπίδια αυτή τη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις».

Και πρόσθεσε: «Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Ριάλιτι επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».

«Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες, γιατί ήμουν παρών, ήταν ότι δεν θα επιτρέψουν την οργανωμένη κλοπή και επικοινωνία. Γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις, ο Acun τους είχε ρωτήσει τι θα κάνουμε για να είναι δίκαιο το παιχνίδι και είπαν αποβολή», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικές ειδήσεις