MEDIA

Ντρέικ Μπελ: Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής του - Πού ήταν

Ντρέικ Μπελ: Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής του - Πού ήταν
Twitter

Ο αστέρας του Nickelodeon ισχυρίστηκε πως είχε απλώς ξεχάσει το κινητό του στο αυτοκίνητο.

Βρέθηκε σώος και αβλαβής τελικά ο αστέρας του Nickelodeon Ντρέικ Μπελ, ο οποίος αγνοούνταν από την Τετάρτη. Ο Μπελ είχε σπείρει τον τρόμο στους οικείους του με την εξαφάνισή του καθώς λίγο πριν είχε απειλήσει να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγός του.

Ένας αστυνομικός στο Ορλάντο της Φλόριντα είχε επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και είχε αναφέρει ότι ένας «διάσημος που είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του» έστελνε μηνύματα σε μέλη της οικογένειάς του στην Καλιφόρνια, λέγοντας ότι επρόκειτο να «μεθύσει και να κρεμαστεί».

Ο ηθοποιός εθεάθη για τελευταία φορά στην παραλία της Φλόριντα, το βράδυ της Τετάρτης. Η σύζυγός του τον εγκατέλειψε μετά τις κατηγορίες ότι είναι παιδόφιλος. Οι κατηγορίες αφορούσαν έναν 15χρονο θαυμαστή. Ο Μπελ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Οι αρχές εντόπισαν το τηλέφωνο του Μπελ σε ένα ξενοδοχείο στο Ορλάντο και λίγο μετά επιβεβαιώθηκε. Μετά από όλες αυτές τις ημέρες ο ηθοποιός βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε απλώς ξεχάσει το κινητό του στο αυτοκίνητο.