MEDIA

Πότε θα δούμε νέα επεισόδια σε σειρές και Survivor All Star

Πότε θα δούμε νέα επεισόδια σε σειρές και Survivor All Star

Μετά τις ημέρες του Πάσχα, τα προγράμματα επιστρέφουν στην κανονική τους ροή. Πότε έρχονται τα καινούργια επεισόδια σε σειρές και Survivor All Star

Ένα μικρό διάλειμμα ήταν αρκετό για να λείψουν στους φανατικούς τηλεθεατές τους. Σειρές και ριάλιτι επιστρέφουν στον προγραμματισμό των καναλιών με το κοινό να γυρίζει στις τηλεοπτικές του συνήθειες.

Στον ΑΝΤ1, τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου, «Οι Παγιδευμένοι» θα βγουν με νέο επεισόδιο στις 22.00. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και μέχρι το φινάλε θα δούμε πολλές ανατροπές.

Την ίδια ημέρα, στον ΣΚΑΪ, κάνει come back το «Survivor All Star». Θα παρακολουθήσουμε τρεις αγώνες ασυλίας, μία αποχώρηση και θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης. Οι παίκτες έχουν ήδη επιλέξει τα τραγούδια τους.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε, θα τραγουδήσουν και μετά το πάρτι θα μένουν στις ίδιες καλύβες. Ωστόσο, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως Μπλε και Κόκκινοι με την τράπουλα να ανακατεύεται και νέες συμμαχίες να χτίζονται. Το εν λόγω πάρτι σηματοδοτεί και μία νέα περίοδο για τους All Star παίκτες καθώς αντιλαμβάνονται ότι ο τελικός πλησιάζει και το παιχνίδι «σκληραίνει»!

Μιλώντας για ριάλιτι, το «MasterChef» του STAR θα επιστρέψει με νέο επεισόδιο την Πέμπτη 20 του μήνα με τις μαγειρικές δοκιμασίες να πρωταγωνιστούν. Στον ALPHA, από την Τετάρτη του Πάσχα «Σασμός» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» επανέρχονται με νέα επεισόδια. Στη μεγάλη επιτυχία των δύο τελευταίων ετών, στο «Σασμό», θα παρακολουθήσουμε πολλές εξελίξεις. Η Αργυρώ ετοιμάζεται να υπογράψει διαζύγιο με τον Σταύρο την ίδια στιγμή που αποκαλύπτει το μυστικό της για τον γιο της. Την Πέμπτη 20 Απριλίου, η σειρά εποχής «Αυτή η νύχτα μένει» θα πάρει ξανά θέση στον προγραμματισμό του καναλιού και αναμένουμε τι θα συμβεί με τον Χρήστο και τον Στρατή.

Όσον αφορά στο MEGA, την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου, στις 21.00, η αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» αναλαμβάνει να απογειώσει τα βράδια μας. Στο νέο επεισόδιο, ο Ορέστης εγκαθίσταται στην Αρεόπολη και σιγά σιγά συστήνεται στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Πρώτη γνωρίζει την Αρετή, από όπου προμηθεύεται τοπικά προϊόντα, κι έπειτα πηγαίνει στο καφενείο του Πότη. Ο Πότης προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για εκείνον, αλλά ο Ορέστης είναι λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας. Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη δεν σταματούν.

Η Ιουλία πιστεύει πως ο Στάθης δουλεύει πολύ, με αποτέλεσμα η σχέση τους να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως, αν δεχτεί τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να την ακολουθήσει. Η Ευτυχία και ο Γιώργης μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Εύας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης. Η Αρετή βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή και πλησιάζει τον Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία. Να σημειωθεί ότι το «Μαύρο Ρόδο» θα επιστρέψει στις 23 Απριλίου, μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή.