MEDIA

«Ζήσε αλλιώς»: Πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 - Τι δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη

«Ζήσε αλλιώς»: Πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 - Τι δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει μετά από 14 χρόνια στη μικρή οθόνη

Είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρότζεκτ των τελευταίων μηνών. Το μαγκαζίνο «Ζήσε αλλιώς» του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα σήμερα, στις 16.00, με οικοδέσποινα τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, έπειτα από 14 χρόνια αποχής, επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα καθημερινό πρόγραμμα βασισμένο στην υγεία και την ευεξία.

Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο, μιλά backstage για τους λόγους που την έπεισαν να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς και για το τι να περιμένουμε να δούμε μέσα από το «Ζήσε αλλιώς».

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο», δηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη. «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα», αναφέρει.



«To “Ζήσε αλλιώς” θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας. Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς. Η εκπομπή θα κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη», αναφερόταν στην επίσημη ανακοίνωση.

Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, συμπαρουσιαστής θα είναι ο χειρουργός-οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων.

Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Στην εκπομπή, με μια ξεχωριστή στήλη, θα μας παρουσιάζει, ανά διαστήματα, θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σχετικές ειδήσεις

Μπέττυ Μαγγίρα για Σοφία Αλιμπέρτη: «Θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο για τρέιλερ»

Σοφία Αλιμπέρτη: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής της

Αλιμπέρτη: Η αλλαγή που έκανε λίγο πριν την τηλεοπτική επιστροφή της