MEDIA

Survivor All Star: Αποκαλύψεις από την Σταυρούλα - «Η Αφροδίτη φρόντιζε τον Σπύρο»

Survivor All Star: Αποκαλύψεις από την Σταυρούλα - «Η Αφροδίτη φρόντιζε τον Σπύρο»

Ξεκάθαρες αιχμές από την Σταυρούλα Χρυσαείδη για τον Σπύρο Μαρτίκα και το φαγητό που του έδινε η Σκαφίδα πριν αποβληθεί από το Survivor All Star

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη άφησε τις αιχμές της για τον Σπύρο Μαρτίκα τώρα που έφυγε η φίλη του Αφροδίτη από το παιχνίδι λόγω των παραβάσεων των κανόνων του παιχνιδιού.

«Πεινάμε απίστευτα και συγκεκριμένα ο Σπύρος. Έφυγε η Αφροδίτη, έφυγε το εξτραδάκι του. Τον φρόντιζε πάρα πολύ καλά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού οπότε πεινάει πιο πολύ», δήλωσε στις κάμερες η νέα παίκτρια των μπλε.

«Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο τα κορίτσια δεν πολυσυζητάνε για το φαγητό που είναι το κύριο πράγμα για εμάς. Έχουν αφήσει τον Σπύρο, δεν του μιλάνε, δεν του φέρνουν αντιπαράθεση. Δεν πάει έτσι. Έγινε ο Σπύρος αρχηγός της Μπλε ομάδας; Δεν υπάρχει αρχηγός.», πρόσθεσε η παίκτρια θυμωμένη.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας διαφωνούσαν για τις μερίδες στο ρύζι με τον Σπύρο Μαρτίκα να θεωρεί ότι θα πρέπει να βάλουν μισή κούπα παραπάνω για τα αγόρια.

«Τα αγόρια πεινάνε. Τα κορίτσια δεν πεινάνε τόσο. Τα κορίτσια και λιγότερο να φάνε είναι μια χαρά. Τα αγόρια πεινάνε. Ο Αγόρου, ο Ασημακόπουλος, ο Ηλίας έχει αδυνατίσει πολύ, εγώ το ίδιο. Μισή κούπα παραπάνω είναι ότι καλύτερο για όλους», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Το θέμα που με ενοχλεί είναι που έχουμε πει δέκα φορές όλοι ότι δεν θέλουμε να μαγειρέψουμε πολύ σήμερα και ο Σπύρος έχει φαγωθεί να βάλει μισή κούπα παραπάνω. Είναι δηλαδή για να περάσει το δικό του», είπε νευριασμός ο Ηλίας Μπόγδανος για τον Μαρτίκα.