MEDIA

Survivor All Star: Αποχώρησε κλαίγοντας ο Μπόγδανος - Ένταση πριν τον αγώνα ασυλίας

Survivor All Star: Αποχώρησε κλαίγοντας ο Μπόγδανος - Ένταση πριν τον αγώνα ασυλίας
GLOMEX

Survivor All Star: Λίγο πριν τον αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης είχε ένταση με τον Ηλία Μπογδανο

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Έδωσε πρώτα τον λόγο στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ψηφίστηκε για άλλους λόγους και όχι αγωνιστικούς με αποτέλεσμα να είναι αρκετά απογοητευμένος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος παίρνοντας τον λόγο ανέφερε ότι ήταν αρκετά πιεσμένος ψυχολογικά επειδή ήταν πολύ κοντά με τον Νίκο. Δήλωσε ότι ο Μπάρτζης δεν τον πλησιάζει για να συζητάνε και

Ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά με τον Νίκο έξω από το παιχνίδι είμαστε αρκετά κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί έχω κάνει πολλές από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν έχει δείξει τη θέληση να τα πούμε. Εγώ ξεκίνησα με την τοποθέτηση να τα πούμε πιο ομαδικά με διάλογο και ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα τα οποία εμένα με πόνεσαν, με στεναγχώρησαν δηλαδή. Γιατί για ένα παιχνίδι εγώ είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά. Τη φιλία.», ανέφερε απογοητευμένος ο Ηλίας Μπόγδανος για τον μάλλον πρώην φίλο του Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον αγαπάω και τον έχω αγαπήσει.

Τότε ο Νίκος Μπάρτζης απηύθυνε τον λόγο στον συμπαίκτη του και τον κατηγόρησε για στρατηγική λέγοντας πως εκείνος έχει μιλήσει μαζί του.

Τότε ο Ηλίας Μπόγδανος απομακρύνθηκε κλαίγοντας από το παιχνίδι με τη Σταυρούλα Χρυσαείδη να τρέχει κοντά του και να τον συμβουλεύει. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στεναγχωρεί πάρα πολύ με στεναγχωρεί»