MEDIA

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πότε θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πότε θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα έχει τη δική της στήλη στη νέα εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη - Πότε θα τη δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πρεμιέρα με το μαγκαζίνο «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1 έπειτα από 14 χρόνια αποχής από την ελληνική τηλεόραση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα πραγματοποιεί σταθερά εμφανίσεις στην εκπομπή καθώς θα έχει τη δική της στήλη, ωστόσο για την ώρα το κοινό δεν την έχει δει.

Σύμφωνα με το STAR και την εκπομπή «Breakfast@Star», η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα γίνει την Παρασκευή (19/04)

Ήδη αναφέται ότι έχει κάνει ένα μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων από ανθρώπους «μαχητές» οι οποίοι πέρασαν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους λόγω ατυχήματος ή προβλημάτων υγείας.

Η πρώτη της συνέντευξη μάλιστα θα αφορά μια γυναίκα η οποία ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα υπέστη παράλυση.

Τι δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς»

Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο, μιλά backstage για τους λόγους που την έπεισαν να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς και για το τι να περιμένουμε να δούμε μέσα από το «Ζήσε αλλιώς».

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο», δηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη. «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα», αναφέρει.

«To “Ζήσε αλλιώς” θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας. Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς. Η εκπομπή θα κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη», αναφερόταν στην επίσημη ανακοίνωση.