MEDIA

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη στην πρεμιέρα – Τι συνέβη με Survivor All Star

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη στην πρεμιέρα – Τι συνέβη με Survivor All Star

Τηλεθέαση: Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς»

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζήσει αλλιώς» έκανε πρεμιέρα με τη Σόφια Αλιμπέρτη να επιστρέφει μετά από 14 χρόνια αποχής. Το μαγκαζίνο, με θεματολογία που αφορά σε υγεία και ευεξία, δεν κέρδισε το κοινό σημειώνοντας μονοψήφια ποσοστά. Συγκεκριμένα, έκανε 7,9% στο σύνολο και 7,2% στο δυναμικό κοινό 15-44. Βεβαίως, η πρώτη επίσημη συνέπεσε με ημέρες που οι τηλεθεατές δεν συντονίζονται με τη μικρή οθόνη, οπότε η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.

Χθες, επέστρεψε και το «Survivor All Star» στην TV στη βραδινή ζώνη. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε 22,1% στο σύνολο και 16,7% στο δυναμικό κοινό. Το εν λόγω πρότζεκτ θα απασχολήσει πολύ στη συνέχεια, καθώς έρχεται το πάρτι της ένωσης όπου οι δύο ομάδες πλέον θα βρίσκονται στην ίδια παραλία.

Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, που προβλήθηκαν από τις 22.00 έως τις 23.00, σημείωσαν 15,3% στο σύνολο και 15,2% στους τηλεθεατές 18-54. Να σημειωθεί ότι η παραγωγή μυθοπλασίας, όπως φαίνεται, θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά με αλλαγές στο καστ και προσθήκες που θα συζητηθούν. Η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;», του ίδιου σταθμού, που ξεκίνησε στις 21.00, έκανε 8,7% και 6,7% αντίστοιχα.

Στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» του ΑΝΤ1 έκανε 16,2% στο σύνολο και 14,5% στο δυναμικό κοινό.

Σταδιακά, από σήμερα, επανέρχονται και οι υπόλοιπες σειρές. Αυτό σημαίνει ότι η κατάταξη στους πίνακες της Nielsen θα διαμορφωθεί εκ νέου.

Σχετικές ειδήσεις

Σασμός Spoiler: Πότε θα προβληθούν νέα επεισόδια - Η απόφαση του Μανώλη θα φέρει την ανατροπή

Τηλεθέαση: Παρέσυρε τα πάντα ο «Σασμός» - «Έπαιξε» χωρίς «Survivor»

Τηλεθέαση: Τα προγράμματα που σαρώνουν στην TV με εκατομμύρια τηλεθεατές