MEDIA

Δέσποινα Τσούτσα: «Ο κόσμος με παρομοιάζει με την Πάμελα Αντερσον»

Δέσποινα Τσούτσα: «Ο κόσμος με παρομοιάζει με την Πάμελα Αντερσον»
Η Δέσποινα Τσούτσα.
Glomex

Η Δέσποινα Τσούτσα μίλησε για την επαγγελματική της πορεία.

Η Δέσποινα Τσούτσα σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής «The 2 Night Show» αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», τα παιδικά της χρόνια, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ο κόσμος την παρομοιάζει με άλλες celebrities από την showbiz.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι μεγάλωσε στην Λάρισα και πως η οικογένειά της είχε μαγαζί με είδη χορού και θεάτρου.

«Ήμουν χορεύτρια. Είχα τις προδιαγραφές για να γίνω μπαλαρίνα αλλά δεν τρελάθηκα ποτέ. Δεν ήταν το μεράκι μου να γίνω χορεύτρια. Είχαμε πάρα πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές πελάτες. Θεωρώ πολύ δύσκολο ό,τι έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών. Όταν δούλευα στο μαγαζί των γονιών μου είχε έρθει ως πελάτισσα η Μαρία Σολωμού και μετά η ίδια ήταν καθηγήτρια στην σχολή που σπούδαζα. Με θυμόταν», ανέφερε.

Όσον αφορά την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική η νεαρή ηθοποιός είπε: «Όταν ήμουν μικρή και πήγαινα στο θέατρο έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου υποστήριζαν την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου για να μην πληρώνουν τσάμπα τα φροντιστήρια, δεν ήθελα να σπουδάσω. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι θα κάνω».

Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της τονίζοντας ότι το μεγάλο της στήριγμα είναι η μητέρα της την οποία παίρνει συνέχεια τηλέφωνο.

Τέλος, η Δέσποινα Τσούτσα αποκάλυψε ότι ο κόσμος έχει την τάση να την παρομοιάζει με άλλες celebrities λέγοντας: «Έχει μια τάση ο κόσμος όταν με βλέπει να με παρομοιάζει με κάποια. Τους θυμίζω την Πάμελα Αντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πότε θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Πάσχα 2023: Δύο φίλοι από την Πάτρα σούβλισαν αρνί στον χιονισμένο Όλυμπο

Survivor All Star: Εκτός εαυτού η Μαριαλένα - Έξαλλη με τη Σταυρούλα - «Θα μιλάς όμορφα»