MEDIA

Η Μάγισσα: Ακόμη και τα ξένα Μέσα μιλούν για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Πόσο κόστισε

Η Μάγισσα: Ακόμη και τα ξένα Μέσα μιλούν για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Πόσο κόστισε

Η σειρά του ΑΝΤ1, που θα βγει τη νέα σεζόν στον αέρα, απασχολεί με την πλοκή, τους πρωταγωνιστές και το κόστος της

Αποτελεί μία από τις πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές, που έχει στα σκαριά το κανάλι του Αμαρουσίου. Η «Μάγισσα», που είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα τη φετινή σεζόν αλλά τελικά πήρε αναβολή για την επόμενη, είναι από τις παραγωγές μυθοπλασίας που ήδη απασχολούν.

Με την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά και έδειξε ξανά τον δρόμο σε όλους για το πώς πρέπει να γίνονται οι σειρές, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη που καθήλωσαν με τις «Άγριες Μέλισσες», η εν λόγω σειρά ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές.

Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Ελληνες ετοίμαζαν την επανάστασή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι. Κάποια από τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν γίνει γνωστά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι αυτό της Έλλης Τρίγγου και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά, Κατερίνας Λέχου, Τάσου Νούσια.

Στην πρώτη, μάλιστα, φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε τη Μαρκέλλα Γιαννάτου και τον Τάσο Νούσια με ρούχα και ύφος που μάς μεταφέρουν στην περίοδο που εκτυλίσσεται το story. Το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσιεύθηκε στον ξένο ιστότοπο variety.com, ενώ συνοδεύεται από ένα εκτενές κείμενο-αφιέρωμα στην προσπάθεια της ελληνικής τηλεόρασης να δημιουργεί αριστουργηματικές σειρές με αναφορές στο ταξίδι του «Maestro». Στο εν λόγω κείμενο, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, με τον αρθρογράφο να σημειώνει: «Δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής J.K. Prods., την εταιρεία πίσω από την επιτυχία “Άγριες Μέλισσες”, ενώ η πρώτη σεζόν της σειράς έχει κόστος 10 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας την την πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή της χώρας μέχρι σήμερα».

Να σημειωθεί ότι η ελληνική μυθοπλασία απασχολεί ιδιαίτερα την παγκόσμια βιομηχανία. Πριν από λίγες ημέρες, στο MIPTV το οποίο συγκεντρώνει συμμετέχοντες από 100 χώρες για τρεις ημέρες στη γαλλική πόλη των Καννών, με σκοπό την παρουσίαση, την αγορά και τη διανομή τηλεοπτικών προγραμμάτων από όλο τον πλανήτη, έδωσαν το «παρών» αρκετές παραγωγές. Το «Καρτ Ποστάλ» της ΕΡΤ, «Το Βραχιόλι της Φωτιάς» της ΕΡΤ αλλά και το «Μια νύχτα του Αυγούστου» επίσης της δημόσιας τηλεόρασης, η παραγωγή «Στα 4» και «Σώσε με» του ANT1+, αλλά και το «Έτερος Εγώ» της Cosmote TV, οι «42 βαθμοί», ο «Σασμός» του ALPHA, παρουσιάστηκαν στην εν λόγω αγορά αναζητώντας αγοραστή και διανομή σε όλο τον κόσμο.