MEDIA

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η πρώτη «αιχμηρή» ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η πρώτη «αιχμηρή» ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star
GLOMEX

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης «καρφώνει» παίκτες και αφήνει αιχμές για όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο παίκτης φαίνεται να έφυγε εκνευρισμένος από το παιχνίδι και σίγουρα τώρα που επέστρεψε θα θέλει να πει πολλά...

Πριν μιλήσει τηλεοπτικά ανέβασε ένα στόρι στο Instagram λέγοντας ότι ευχαριστεί την παραγωγή και τη συγχαίρει για την υπομονή της με τους παίκτες που υπάρχουν στο Survivor.

Μάλιστα στο τέλος «καρφώνει» το παιχνίδι λέγοντας ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν τα πράγματα για την αποχώρηση της Δαλάκας, του Στάθη αλλά και οι διαμάχες του Τάκη με τον Ηλία αλλά και όλα τα παρασκηνιακά.

«Καταρχάς θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε και που μου έδειξε την αγάπη του. Είμαι πάρα πολύ ανακουφισμένος που αποχώρησα και ήσυχος σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις όμορφες ευχές σας.

Στη συνέχεια να ευχαριστήσω την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξανασυμμετάσχω στο παιχνίδι και να της πω ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή της και την αντοχή της με αυτούς τους παίκτες που υπάρχουν εκεί μέσα, που δε σέβονται και δεν εκτιμάνε τίποτα “τα καλά παιδιά”.

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να τα μάθει ο κόσμος. 1 αποχώρηση Δαλάκας, 2 αποχώρηση Στάθη, 3 διαμάχες με Τάκη - Γκότση, 4 ψέματα, συμφέροντα, λυκοφιλίες κτλπ»