MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφουν στη μικρή οθόνη - Η ιστορία από την αρχή

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφουν στη μικρή οθόνη - Η ιστορία από την αρχή

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά εποχής, που έγραψε ιστορία, επανέρχεται και θα δούμε την ιστορία από την αρχή

Αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της TV, ανοίγοντας τον δρόμο στη μυθοπλασία και δίνοντας το παράδειγμα στα υπόλοιπα κανάλια να μεγαλουργήσουν σεναριακά. Οι «Άγριες Μέλισσες» των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για να καθηλώσουν ξανά.

Τρεις κύκλοι που προκάλεσαν έντονα συναισθήματα με τη δυνατή πλοκή τους, 421 επεισόδια που έκοψαν την ανάσα με τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, επανέρχονται για να θυμίσουν στο κοινό τι εστί επιτυχία.

500 ηθοποιοί που απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους, 150 διακεκριμένοι συντελεστές που υπό την καθοδήγηση μιας εμπνευσμένης, δημιουργικής ομάδας, έδωσαν στη μικρή οθόνη την αισθητική και την ατμόσφαιρα του κινηματογράφου και τώρα θα παραδώσουν ξανά μαθήματα υποκριτικής.

Οι «Άγριες Μέλισσες», από τη Δευτέρα 1η Μαΐου, και καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 19:00, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα ξετυλίγει την ιστορία που μας συγκίνησε, προβάλλοντας, από την αρχή, τη σειρά-φαινόμενο.

Το Διαφάνι ανοίγει, και πάλι, τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωες που αγαπήσαμε ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους.