MEDIA

Survivor All Star: Χαμός για τη ψηφοφορία και την αποχώρηση - Έξαλλος ο Τάκης με την Σταυρούλα

Survivor All Star: Χαμός για τη ψηφοφορία και την αποχώρηση - Έξαλλος ο Τάκης με την Σταυρούλα
GLOMEX

Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου άναψε τα αίματα στην παραλία του Survivor All Star

Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου στοίχισε σε κάποιους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι θεώρησαν άδικο να φύγει η παίκτρια.

Έτσι ξεκίνησε μια έντονη διαφωνία στην καλύβα με την Σταυρούλα, τον Τάκη και τη Στέλλα. Η Σταυρούλα Χρυσαιεδή ιδανικά θα ήθελε να αποχωρήσει η Μελίνα Μεταξά και χαρακτήρισε άδικη την αποχώρηση της Εύης. Από την άλλη ο Καραγκούνιας και η Ανδρεάδου δεν τη στήριξαν, διότι θεωρούν ότι οι ψήφοι δεν είναι καθαρά αγωνιστικοί και πώς μετράει η άποψη και του τηλεοπτικού κοινού.

«Είπες χθες ότι έφυγε η Εύη και μένουν άλλοι που δεν αξίζουν να είναι εδώ. Αυτό το κρίνει ο κόσμος, ποιοι αξίζουν και ποιοι δεν αξίζουν. Αλήθεια και γω πιστεύω ότι κάποιοι αγωνιστικά που είναι πολύ καλοί φεύγουν. Αν το εννοείς αγωνιστικά, ναι. Όμως ακούγεται περίεργο γιατί ο κόσμος είναι που ψηφίζει και δίνει χρήματα για να μείνουν κάποιοι εδώ», είπε αρχικά ο Καραγκούνιας.

«Εντάξει, ρε παιδί, μου δεν μπορώ να έχω και γω την δική μου κριτική; Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει όποιον θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Είναι όμως η δική μου κρίση» του απάντησε η Σταυρούλα.

Ο παίκτης τότε μιλώντας στις κάμερες είπε χαρακτηριστικά: «Τι εννοείς Σταυρούλα μου; Ότι είναι άδικο που παραμένω εγώ ή η Μελίνα ή ο Μαρτίκας ή δεν ξέρω ποιος άλλος; Είναι άδικη η κρίση του κόσμου; Καλά θα κάνεις, Σταυρούλα μου, να προσέχεις γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα βγεις και σύ κάποια στιγμή υποψήφια και τον θες τον κόσμο μαζί σου».