MEDIA

Survivor All Star - Spoiler: Έκπληξη στην ψηφοφορία - Η ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star - Spoiler: Έκπληξη στην ψηφοφορία - Η ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star - Spoiler 1/5: Αυτοί κερδίζουν απόψε την ασυλία - Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο

Επιστροφή στην καθημερινότητα του Survivor All Star για την Μπλε ομάδα. Μετά το ξέγνοιαστο ταξίδι στο Λονδίνο, οι Μπλε επιστρέφουν πίσω στο νησί με γεμάτες μπαταρίες και ψυχολογία στα ύψη.

Ωστόσο, η Κόκκινη ομάδα, έχοντας κάνει τον απολογισμό της, περιμένει τον επόμενο αγώνα για να αντεπιτεθεί. Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να υπερισχύσουν των Μπλε στο στίβο μάχης;

Ποια ομάδα θα χάσει την πρώτη ασυλία και θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο στο Συμβούλιο του νησιού; Ένα συμβούλιο όπου θα αποκαλυφθούν πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών…

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (01/05)

Φαίνεται ότι οι Διάσημοι δεν έχουν συνέλθει από την ήττα στο αγώνισμα με έπαθλο το ταξίδι στο Λονδίνο, με την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας να καταλήγει στους Μπλε, σύμφωνα με τα spoilers

Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο

Αν και περισσότερες πιθανότητες για υποψηφιότητα συγκέντρωναν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι, σε πρώτη φάση κανείς τους δεν θα βρεθεί στον Τάκο.

Σε μια εξέλιξη που αποτελεί έκπληξη για το παιχνίδι, πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα spoiler θα είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Έσπασε την κατάρα ο Μαρτίκας

Μετά από 9 φορές υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας βγαίνει αλώβητος και συνεχίζει στο Survivor All Star.

Τις συνεχείς υποψηφιότητές του τις χαρακτηρίζει ως «κατάρα» και λέει ότι κατάφερε να την σπάσει αφού συνεχίζει στο παιχνίδι παρά τις συνεχείς ψήφους από τους συμπαίκτες του.

«Κάποιοι ήλπιζαν στην κατάρα που μαστίζει το Survivor για να αποχωρήσω. Κάποιοι ήλπιζαν ότι στον τελευταίο αγώνα, όποιος φέρει το δεκάρι και είναι υποψήφιος, ή κερδηθεί ο αγώνας αυτός από την ομάδα που έχει τον υποψήφιο, αυτός ο υποψήφιος αποχωρεί. Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor. Πολλοί ήλπιζαν σε αυτή την κατάρα για να αποχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εγώ ήλπιζα για ένατη φορά στην αγάπη του κόσμου, στην στήριξή του, στην αλήθεια του», πρόσθεσε ο φαρμακοποιός, ο οποίος προχωρά ακάθεκτος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 1ος παίκτης προς αποχώρηση

Survivor All Star: Στο αποψινό συμβούλιο θα αποκαλυφθούν πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών