MEDIA

Survivor All Star: Η Μελίνα αποκάλυψε τα πάντα για Σταυρούλα και Βασάλο – Ασταμάτητοι οι Μπλε

Survivor All Star: Η Μελίνα αποκάλυψε τα πάντα για Σταυρούλα και Βασάλο – Ασταμάτητοι οι Μπλε

Survivor All Star: Θύελλα για το νέο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο – Δεν σταματούν να χάνουν οι Κόκκινοι…

Επιστροφή στην καθημερινότητα του Survivor All Star για την Μπλε ομάδα μετά το ταξίδι στο Λονδίνο...

Ο Χανταμπάκης «δίκασε» Σάκη και Μαριαλένα

Οι Κόκκινοι χάρηκαν που έμειναν μόνοι στην καλύβα, όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης άφησε... υπονοούμενα για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ηρεμήσαμε, πήραμε τον χρόνο, περάσαμε πολύ όμορφα», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για το σποτ που έφτιαξαν.

«Αυτά τα παιδιά είναι σε άλλο πλανήτη, ζουν το όνειρο τους, κάνουν το ταξίδι του μέλιτος εδώ. Η Μαριαλένα πετούσε από την χαρά της και ο Σάκης κούτσενε», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Βασάλος: «Ο Χανταμπάκης μου μετέφερε μια προσωπική εξομολόγηση άλλου παίκτη»

«Η Σταυρούλα είπε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης μετέφερε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο. Από την πλευρά της η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο.

«Παίξαμε ένα παλιό παιχνίδι σήμερα με την ομάδα το “Μάντεψε ποιος”. Το ερώτημα είναι “ποιος μεταφέρει πληροφορίες από τη μία ομάδα στην άλλη; Είναι άντρας ή γυναίκα, έχει φράντζα; έχει μπούκλες;” Ποιος να είναι άραγε; Να ξεκινάει το όνομα του από “Σ” και το επώνυμο του από “Χ” μήπως είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης;», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά μεταξύ άλλων στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχουμε και λέμε, η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και το είπε στον Βασάλο και η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο γιατί φοβάται να μην εκτεθεί. Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί έχω έναν άνθρωπο έξω από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε που άφησε να εννοηθεί ότι τρέχει κάτι με τον Κωνσταντίνο», πρόσθεσε.

«Ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη Σταυρούλα, στέκεται βράχος και επειδή είμαστε κοντά εγώ προσπαθώ και τον υποστηρίζω. Εγώ έξω έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο», συμπλήρωσε.

«Ο Χανταμπάκης μου μετέφερε μια προσωπική εξομολόγηση άλλου παίκτη»

Αποκάλυψη για τον Στέλιο Χανταμπάκη στο Survivor All Star έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος κατηγόρησε τον συμπαίκτη του στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ότι μεταφέρει πληροφορίες από άλλους παίκτες. «Το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές αυτό ότι ο Στέλιος είναι διπλωμάτης κι έχω καταλάβει ότι μεταφέρει πληροφορίες αχρείαστες από τον έναν παίκτη στον άλλο κι αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Για μένα αυτό δείχνει πολλά, γιατί χώρια ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι ένα βασικό κριτήριο για το αν ένας άνθρωπος δρα σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως ο Στέλιος Χανταμπάκης μετέφερε στον ίδιο μια προσωπική εξομολόγηση ενός άλλου παίκτη. «Για ποιον λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών σε άλλους; Δεν υπάρχει λόγος, δεν το θεωρώ ηθικό αυτό, είναι ανήθικο. Θα σου εξομολογηθώ εγώ κάτι κι εσύ μέσα στο δεκάλεπτο, χωρίς ούτε καν να περάσει μια μέρα για τα προσχήματα, να πας και να το πεις στον άλλο;», τόνισε.

«Δεν θέλω ούτε την εξομολόγηση να πω, ούτε τον παίκτη για τον οποίο ήταν, γιατί το θεωρώ πολύ άκομψο και χυδαίο. Και μπροστά να έρθουν και να χρειαστεί στη δύσκολη να πω τι έχει συμβεί, δεν θα το κάνω, γιατί δεν το βρίσκω σωστό. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι για ποιον λόγο υπάρχουν», κατέληξε ο παίκτης.

Έσπασε την κατάρα ο Μαρτίκας

Μετά από 9 φορές υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας βγαίνει αλώβητος και συνεχίζει στο Survivor All Star.

Τις συνεχείς υποψηφιότητές του τις χαρακτηρίζει ως «κατάρα» και λέει ότι κατάφερε να την σπάσει αφού συνεχίζει στο παιχνίδι παρά τις συνεχείς ψήφους από τους συμπαίκτες του.

«Κάποιοι ήλπιζαν στην κατάρα που μαστίζει το Survivor για να αποχωρήσω. Κάποιοι ήλπιζαν ότι στον τελευταίο αγώνα, όποιος φέρει το δεκάρι και είναι υποψήφιος, ή κερδηθεί ο αγώνας αυτός από την ομάδα που έχει τον υποψήφιο, αυτός ο υποψήφιος αποχωρεί. Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor. Πολλοί ήλπιζαν σε αυτή την κατάρα για να αποχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εγώ ήλπιζα για ένατη φορά στην αγάπη του κόσμου, στην στήριξή του, στην αλήθεια του», πρόσθεσε ο φαρμακοποιός, ο οποίος προχωρά ακάθεκτος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Νέα Μπλε νίκη...

Μετά το ξέγνοιαστο ταξίδι στο Λονδίνο, οι Μπλε επέστρεψαν πίσω στο νησί με γεμάτες μπαταρίες και ψυχολογία στα ύψη.

Οι Διάσημοι δεν έχουν συνέλθει από την ήττα στο αγώνισμα με έπαθλο το ταξίδι στο Λονδίνο, με την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας να καταλήγει και πάλι στους Μπλε.

Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο

Αν και περισσότερες πιθανότητες για υποψηφιότητα συγκέντρωναν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι, σε πρώτη φάση κανείς τους δεν βρέθηκε στον Τάκο.

Σε μια εξέλιξη που αποτελεί έκπληξη για το παιχνίδι, πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα, είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.