MEDIA

Survivor All Star: Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Προσπαθώ να σε βοηθήσω»

Survivor All Star: Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Προσπαθώ να σε βοηθήσω»

Survivor All Star: Η Μαριαλένα έχασε και παραπονέθηκε στον Σάκη ενώ εκείνος ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά της.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχασε και παραπονέθηκε στον Σάκη Κατσούλη ενώ εκείνος ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά της στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Σάκης επέλεξε να βοηθήσει τη συμπαίκτριά του κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, κάτι που μπέρδεψε τη Μαριαλένα.

Όπως είπε η ίδια έχασε τη συγκέντρωσή της λόγω αυτής της βοήθειας του Σάκη, ενώ εκείνος διαφώνησε μαζί της καθώς της είπε ότι τέλειωσε πρώτη το παζλ, επομένως δεν είναι δυνατό να έχασε τη συγκέντρωσή της.

«Κάνεις σαν τον Τάκη μερικές φορές», της είπε ο Σάκης και πρόσθεσε «να σε βοηθήσω προσπαθώ».

«Το ένα, δύο ,τρία δεν με βοήθησε. Έχασα τη συγκέντρωσή μου», απάντησε η Μαριαλένα.

Στέλλα Ανδρεάδου: «Για να παραμείνουν κάποιοι στο παιχνίδι θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους»

Πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν άδικη την υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά και την Στέλλα Ανδρεάδου να παίρνουν θέση υπέρ του.

Η Στέλλα Ανδρεάδου δήλωσε σε προσωπική της συνέντευξη πως το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά στρατηγικό και πως κάποιοι θα πουλούσαν ακόμη και την μητέρα τους, για να παραμείνουν στο Survivor All Star.

«Θα δούμε όλοι μαζί και εμείς και ο κόσμος αδιανόητα πράγματα γιατί το παιχνίδι είναι τόσο στρατηγικό, τόσο σκληρό που για να παραμείνουν κάποιοι στο παιχνίδι θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα.