MEDIA

Σοφία Αλιμπέρτη: Αποκάλυψε γιατί απείχε από την τηλεόραση - Τι είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Σοφία Αλιμπέρτη

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών», αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς».

Ένα από τα θέματα στα οποία στάθηκε περισσότερο ήταν η απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση. «Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε τον λόγο που επέστρεψε.

Σοφία Αλιμπέρτη: «Είπα το “ναι” λόγω Κοκλώνη»

Αναφερόμενη στην επιστροφή της στην τηλεόραση, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με απασχολούν. Έχουμε τόσα εργαλεία που τα νούμερα με τα μηχανάκια δεν με ενδιαφέρουν. Βλέπω το Instagram μου πόσο ανεβαίνει και την ώρα της εκπομπής και λέω Δόξα το Θεό πάμε καλά. Θέλει τον χρόνο του και υπομονή. Μου αρέσει πολύ το “Ζήσε αλλιώς”. Καταλαβαίνω ότι το κόνσεπτ το αμερικάνικο θέλει μια σπιρτάδα και μια γρηγοράδα αλλά απολαμβάνω τα θέματά μας. Ρωτάω και εγώ να μάθω! Είναι ένα κόνσεπτ που δεν το έχω κάνει ξανά στη ζωή μου, είναι ιατρικού περιεχομένου», δήλωσε.

«Είχα αρχίσει να νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο μετά από 14 χρόνια. Βέβαια το ανακάλυψα αργά γιατί εγώ ξεκίνησα τα live στο Instagram που τα σταμάτησαν όλοι. Η Φαίη Σκορδά ευθύνεται για την επιστροφή μου, ήταν η αφορμή να με “τσιγκλήσει”».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Έχω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, έρχομαι κάνω τα γυρίσματα και γυρνάω ξανά στην Πάρο. Στην Πάρο τα προβλήματα δεν έχουν την ίδια αξία, εδώ μεγεθύνονται. Το “τίποτα” εκεί έχει μια ποιότητα».

«Το “ναι” το είπα λόγω του Νίκου Κοκλώνη», τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Σοφία Αλιμπέρτη.