MEDIA

Survivor All Star - Σάκης Κατσούλης: Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι η εύκολη λύση και θα συνεχίσει να είναι

Survivor All Star - Σάκης Κατσούλης: Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι η εύκολη λύση και θα συνεχίσει να είναι
Glomex

Survivor All Star:«Στα δικά μου μάτια, ο Σπύρος δεν θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Για τις ψήφους που συγκέντρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor All Star μίλησε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο παίκτης αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά και τους αντιπάλους του να τονίζουν πως ήταν αναμενόμενο, μετά τα «μαγειρέματα» που έχει κάνει με τις ψήφους των υπολοίπων.

«Το χθεσινό συμβούλιο θύμισε την κόκκινη ομάδα, καθώς βγήκαν δύο υποψήφιοι από τους Μπλε. Όπως φαίνεται, ό,τι λούζεσαι, μετά από λίγο καιρό τα παθαίνεις. Δηλαδή, οι Μπλε βγάλανε δύο υποψήφιους αντί για έναν από την 1η κιόλας ψηφοφορία», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor All Star.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς δεν θεώρησε δίκαιη την υποψηφιότητά του. «Στα δικά μου μάτια, ο Σπύρος δεν θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί. Το πίστευε κι ο ίδιος και δεν το ήθελε κιόλας. Σαν ένα κομμάτι επιβράβευσης θα έπρεπε να τον αφήσουν έστω σε μία ψηφοφορία, χωρίς να είναι υποψήφιος. Παρ' όλα αυτά, είδαμε ότι δεν έγινε», δήλωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν είναι συνεννοημένοι, δεν ξέρω αν είναι χωρισμένοι σε τριάδες για να ψηφίσουν δύο, δεν ξέρω τι έχουν συνεννοηθεί. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι άξιζε σε μία ψηφοφορία να μην είναι υποψήφιος, έχει φέρει πολλές νίκες, έχει μια σταθερή πορεία, μετά την ένωση, φέρνει σταθερά δύο και τρεις νίκες, ενώ άλλοι παίκτες δεν φέρνουν καμία. Οπότε, νομίζω είναι η εύκολη λύση και θα συνεχίσει να είναι μέχρι και να φύγει».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αγορού κατά Μπόγδανου - «Κοιτάει να φανεί καλός»

Survivor All Star - Στέλλα Ανδρεάδου: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις, με χλευάζεις»

Survivor All Star Spoiler 3/5: Έρχεται μεγάλη ανατροπή – Η δυσάρεστη έκπληξη