MEDIA

Survivor All Star Spoiler 3/5: Έρχεται μεγάλη ανατροπή – Η δυσάρεστη έκπληξη

Survivor All Star: Έρχεται μεγάλη ανατροπή – Η  δυσάρεστη έκπληξη

Survivor All Star Spoiler 3/5: Ο Βασάλος και ο Τάκης μιλούν για άλλη πληροφορία που μετέφερε ο Στέλιος και όχι για το περιβόητο μυστικό της Σταυρούλας.

Η εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε νέα στοιχεία για τις εξελίξεις στο «Survivor All Star». Ο Νίκος Παρτσώλης, μετέφερε το πρωί της Τετάρτης δύο πληροφορίες που θα προκαλέσουν σοκ στους τηλεθεατές.

Η πρώτη είναι ότι η Σταυρούλα δεν εξέφρασε ποτέ κανένα προσωπικό ενδιαφέρον για τον Βασάλο. Όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη που στήθηκε στην πλάτη της και στην πλάτη του Χανταμπάκη από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου έγινε δεκτή με αντιδράσεις από την παρουσιάστρια και τα μέλη του πάνελ που δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι είναι δυνατόν τρεις παίκτες να έστησαν μια τέτοια ίντριγκα εις βάρος συμπαικτών τους. Πόσο μάλλον που ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι, υποτίθεται, φίλοι από την εποχή που συμμετείχαν στο πρώτο «Survivor».



Η δεύτερη ανακοίνωση του Νίκου Παρτσώλη είχε περισσότερο τον χαρακτήρα προειδοποίησης. Είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος ότι στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν από το συμβούλιο, θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή, μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε, η οποία θα αφήσει μια πικρή γεύση στους φανατικούς τηλεθεατές του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Στέλιος Χανταμπάκης θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor All Star» μετά από την αποκάλυψη της σκευωρίας σε βάρος του.

Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και το φαβορί για αποχώρηση

Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας είδαμε τους Μαχητές να χάνουν μετά από καιρό και τους Διάσημους να επιστρέφουν στις νίκες και να πηγαίνουν με το κεφάλι ήσυχο στο Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Μπλε από την άλλη βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον αντίπαλο τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση και ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα για τον Μαρτίκα αυτή ήταν η 10η φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση και όλοι περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να βγει και πάλι αλώβητος.

Τα πράγματα σήμερα δεν φαίνεται να αλλάζουν. Οι Διάσημοι μετά το 1-1 κάνουν το 2-1 και κερδίζουν την τρίτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα. Έτσι για ακόμα μια φορά οι Μπλε θα πάνε να ψηφίσουν ακόμα δύο συμπαίκτες τους στο Συμβούλιο.

Αναλόγως την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα υπάρχουν δύο παίκτες από κάθε ομάδα που μπορεί να ψηφιστούν.

Σε περίπτωση που τελικά σήμερα χάσουν οι Διάσημοι, στον τάκο μπορεί να βγουν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι. Από την άλλη αν χάσουν οι Μαχητές, χαμένοι της υπόθεσης μπορεί να είναι είτε ο Γιώργος Ασημακόπουλος είτε η Ρία Κολοβού.

Ωστόσο από τους μέχρι τώρα υποψήφιους, ο Νικόλας Αγόρου φαίνεται να είναι ο πιο αδύναμος σε τηλεοπτικό κοινό και έτσι να αποχωρεί από το Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Οι 4 υποψήφιοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη

Survivor All Star Spoiler: Επιβεβαιώνεται η ανατρεπτική εξέλιξη - «Τόσο κακό όλο αυτό...»

Survivor All Star Spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» - Αυτός ο παίκτης αποτελεί παρελθόν