MEDIA

Survivor All Star: Η αποχώρηση Χανταμπάκη επισκίασε την τετράδα των υποψηφίων

Survivor All Star: Η αποχώρηση Χανταμπάκη επισκίασε την τετράδα των υποψηφίων
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Ραγδαίες εξελίξεις παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star και έγιναν γνωστοί οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες για αποχώρηση.

Χαμός στο Survivor All Star μετά τις αποκαλύψεις και τα λόγια που ακούστηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού της Τρίτης. Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η Στέλλα Ανδρεάδου προχώρησε σε ένα δριμύ κατηγορώ στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής και παίκτρια του Survivor All Star εξομολογήθηκε πως «φαίνεται ότι ο αρχιμάγειρας Σπύρος, αυτός που δείχνει τους άλλους πως μαγειρεύουν και εγώ το έχω ξαναπεί όταν ήταν η Ελευθερία, που νόμιζε ότι εγώ με τη Ρία μαγειρεύομαι, αυτός μαγειρεύει τις ψήφους ώστε να μην βγει στον τάκο. Όταν γυρίσαμε από το συμβούλιο είπε ότι, όσοι ψήφισαν Σπύρο, θα τους καταδικάσει ο κόσμος. Λέει «ψάχνω το τρίτο άτομο! Με ψήφισε ο Αγόρου, με ψήφισε ο Μπάρτζης, όποιος είναι το τρίτο άτομο θα το καταδικάσει ο κόσμος». Λέω «Σπύρο, εγώ σε ψήφισα και αν θέλεις να πεις κάτι, επειδή γνωρίζεις ότι σε ψήφισα εγώ, πες το πρόσωπο με πρόσωπο. Μην το πας πλαγίως. Αν έχεις παντελόνια, πες το μπροστά μου». Και αν έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί όντως έχεις πρόβλημα μαζί μου, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, από τη στιγμή που δεν σου έχω κάνει τίποτα, πες το μου».

«Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις και με χλευάζεις μαζί με την Σταυρούλα. Έλα πες μου αν έχεις κάποιο πρόβλημα για να το λύσουμε. Κάνω τεράστια υπομονή με τις προσβολές, τις πλάγιες προσβολές, για να μη χαλάσω το κλίμα της ομάδας και να πηγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο χαρούμενοι και να το παίζουμε χαρούμενοι για να επιβιώσουμε» πρόσθεσε ακόμα η Στέλλα Ανδρεάδου.

Αγόρου κατά Μπόγδανου

Ένταση επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας στο Survivor All Star. Ο Νικόλας Αγόρου μετά την ψηφοφορία της Τρίτης παρατήρησε μια μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Ηλία Μπόγδανου.

«Ο Μπόγδανος έγινε κολλητός με τον Μαρτίκα μέσα σε δύο μέρες. Πριν δυο μέρες μου έλεγε άλλα πράγματα, αλλά άστα δεν με πειράζει. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και αξία. Δεν κρατάω κακία που με ψήφισε. Άλλωστε φίλοι δεν είμαστε, εγώ τον γνώρισα μέσα από έναν πραγματικό μου φίλο, τον Ηλία Γκότση. Εδώ γύρισε την πλάτη στον Ηλία Γκότση και δεν τον υποστήριξε, δεν θα το κάνει σε μένα; Οπότε τα περιμένω όλα από τον Ηλία. Ο ίδιος κοιτάει να φανεί καλός και δεν υποστηρίζει τον Γκότση. Από εκεί και πέρα εδώ είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει», απασφάλισε ο Νικόλας Αγόρου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι η εύκολη λύση και θα συνεχίσει να είναι

Για τις ψήφους που συγκέντρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor All Star μίλησε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο παίκτης αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά και τους αντιπάλους του να τονίζουν πως ήταν αναμενόμενο, μετά τα «μαγειρέματα» που έχει κάνει με τις ψήφους των υπολοίπων.

«Το χθεσινό συμβούλιο θύμισε την κόκκινη ομάδα, καθώς βγήκαν δύο υποψήφιοι από τους Μπλε. Όπως φαίνεται, ό,τι λούζεσαι, μετά από λίγο καιρό τα παθαίνεις. Δηλαδή, οι Μπλε βγάλανε δύο υποψήφιους αντί για έναν από την 1η κιόλας ψηφοφορία», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor All Star.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς δεν θεώρησε δίκαιη την υποψηφιότητά του. «Στα δικά μου μάτια, ο Σπύρος δεν θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί. Το πίστευε κι ο ίδιος και δεν το ήθελε κιόλας. Σαν ένα κομμάτι επιβράβευσης θα έπρεπε να τον αφήσουν έστω σε μία ψηφοφορία, χωρίς να είναι υποψήφιος. Παρ' όλα αυτά, είδαμε ότι δεν έγινε», δήλωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν είναι συνεννοημένοι, δεν ξέρω αν είναι χωρισμένοι σε τριάδες για να ψηφίσουν δύο, δεν ξέρω τι έχουν συνεννοηθεί. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι άξιζε σε μία ψηφοφορία να μην είναι υποψήφιος, έχει φέρει πολλές νίκες, έχει μια σταθερή πορεία, μετά την ένωση, φέρνει σταθερά δύο και τρεις νίκες, ενώ άλλοι παίκτες δεν φέρνουν καμία. Οπότε, νομίζω είναι η εύκολη λύση και θα συνεχίσει να είναι μέχρι και να φύγει».

«O Στέλιος έχει μαγέψει τη Σταυρούλα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «στόλισε» τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Πολύ κακώς έκανα εχθές και δεν άφησα τον Τάκη να ολοκληρώσει, να πει αυτό που έπρεπε να πει. Έχε χάρη που εμπλέκεται και η Σταυρούλα σε αυτή την ιστορία και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση για να μην πάρει θέση για τον κολλητό της, ο οποίος την εκθέτει», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δικό τους το πρόβλημα δεν θα το συνεχίσω αν όμως δω και στην πορεία του παιχνιδιού του, ότι αυτό το πράγμα διαιωνίζεται και λέγονται όλα αυτά και μεταφέρονται όλες αυτές οι πληροφορίες από παίκτη σε παίκτη, θα το πω μπροστά σε όλους. Πιστεύω ότι ο Στέλιος έχει μαγέψει τη Σταυρούλα, την χειρίζεται δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλει με τίποτα να πει κάτι για αυτόν. Όχι ότι εγώ έχω κάποια εμμονή με τον Στέλιο, απλά εφόσον αφορά την ίδια θα έπρεπε και αυτή να πάρει θέση σε όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν θέλει να πάρει θέση, οπότε είναι απόλυτα σεβαστό και προχωράμε», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Επέστρεψαν στις νίκες οι Μπλε

Το βράδυ της Τετάρτης, οι Διάσημοι έχασαν για ακόμα μια φορά.

Οι Μαχητές έκαναν το 2-1 και έτσι πήγαν με την ασφάλειά τους στο Συμβούλιο.

«Πάγωσε» τους πάντες ο Κόρο

Στο αποψινό αγώνισμα κατά τη διάρκεια που οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο στίβο μάχης και τα «έδιναν όλα» προκειμένου να πάρουν την ασυλία ο Κόρο έκανε μία... φάρσα. Ο παίκτης των Διασήμων, έκανε για πλάκα ότι η βολή του Σπύρου Μαρτίκα που τον πέτυχε, τον πόνεσε πολύ.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χαντάμπακης

Μπορεί το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του, ωστόσο κάποιοι παίκτες δείχνουν να μην αντέχουν άλλο τις συνθήκες που βιώνουν στο Survivor All Star.

Σαν «βόμβα» έσκασε στην παραγωγή αλλά και σε Διάσημους και Μαχητές η ανακοίνωση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Συμβούλιο του Νησιού:

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.
Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι».

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον παίκτη αν αυτή είναι η τελική του απόφαση, με τον παίκτη να απαντά: «Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο πρώην - πλέον - παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις πρώτες αντιδράσεις μετά την αποχώρηση του Στέλιου.

Συμπληρώθηκε η τετράδα

Οι Κόκκινοι έχοντας υποστεί το σοκ της οικειοθελής αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη ήρθαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν ακόμα δύο συμπαίκτες τους.

Από την κάλπη βγήκαν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι.

Έτσι λοιπόν οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι.