MEDIA

Survivor: Ανατροπή με τις ασυλίες - Θα είναι λιγότερες από τρεις - Ποια ομάδα κερδίζει την 1η

Survivor: Ανατροπή με τις ασυλίες - Θα είναι λιγότερες από τρεις - Ποια ομάδα κερδίζει την 1η

Survivor All Star: Ποια ομάδα κατακτά την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star;

Εθνικές εκλογές και Eurovision ανάγκασαν τον ΣΚΑΪ να κόψει επεισόδια από το Survivor All Star. Έτσι αναμένεται να δούμε το ριάλιτι επιβίωσης μόνο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, καθώς αμέσως επόμενες μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου θα τοποθετήσει προσωρινά άλλα προγράμματα την εν λόγω ώρα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό και με την πραγματοποίηση του ταξιδιού στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσουν οι παίκτες του Survivor παρέα με τον Ατζούν τον αγώνα της Formula 1, δείχνουν ότι αυτήν εβδομάδα οι ασυλίες δεν θα είναι τρεις.

Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία

Η πρώτη ασυλία, μετά από σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε, φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πως κερδίζεται από την Κόκκινη Ομάδα.

Την Κυριακή θα μάθουμε και το αποτέλεσμα του αγώνα για τη δεύτερη ασυλία που αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα, αν δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμα του καναλιού.

Άρα, αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες είναι δεν είναι όπως συνήθως τρεις αλλά μόνο δύο, καθώς οι αλλαγές ανάγκασαν τον Ατζούν να αναπροσαρμόσει το παιχνίδι της επιβίωσης.

Το βράδυ της Δευτέρας θα διεξαχθεί και η ψηφοφορία για την αποχώρηση με το τηλεοπτικό κοινό να κρίνει ποιος θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματα του για την Ελλάδα. Η αποχώρηση δεν θα μεταδοθεί Πέμπτη, αλλά Τρίτη.

Παραμένει το ερώτημα για το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας επάθλου

Άγνωστο παραμένει ακόμα για το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας επάθλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως αυτός να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, μετά το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Οι εκλογές κερδίζουν το ριάλιτι επιβίωσης - Γιατί κόβονται επεισόδια

Survivor All Star - Στέλιος Χανταμπάκης: Μετά από 4 μήνες συνάντησε τα παιδιά και τη γυναίκα του

Survivor All Star: Πίσω στην Ελλάδα ο Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή του αποχώρηση