MEDIA

Σασμός: «Κόβονται» επεισόδια αυτή την εβδομάδα – Τι συμβαίνει

Σασμός: «Κόβονται» επεισόδια αυτή την εβδομάδα – Τι συμβαίνει

Η σειρά του ALPHA, Σασμός, θα κρατήσει συντροφιά με τρία μόνο επεισόδια

Σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στον προγραμματισμό των καναλιών αυτή την εβδομάδα. Το debate και η Eurovision δημιουργούν νέα δεδομένα κι έτσι ο «Σασμός» θα συντροφεύσει το κοινό απόψε, αύριο και την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10 Μαϊου δεν θα προβληθεί η παραγωγή μυθοπλασίας λόγω του debate των πολιτικών αρχηγών ενώ την Παρασκευή τη θέση του «Σασμού» θα πάρει το «Just the 2 of us». Το σόου δεν θα βγει στον αέρα το Σάββατο, αλλά την Παρασκευή στις 21.00, καθώς την 13η του μήνα θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός της μουσικής διοργάνωσης.

Μέχρι, τότε, πάντως οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για τη μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Την ίδια ώρα, η Στέλλα συμβουλεύει τον Αστέρη να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση του με την Αργυρώ, αυτός όμως είναι μπερδεμένος. Ο Ευθύμης αναθέτει στον Βαγγέλη τις δουλειές του, ενώ η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό τη διαμονή του στο ξενοδοχείο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Παύλος παραδίδει το όπλο στον Αντώνη, ο οποίος το στέλνει για βαλλιστική εξέταση. Η σκιά της κατάρας πλανιέται πάνω από τις δύο οικογένειες, τη στιγμή που η Καλλιόπη δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της και την Αργυρώ.

Η Καλλιόπη συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει την αιτία της αναστάτωσης του Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει, επιτέλους, από πού πηγάζει η προκατάληψή της. Ο Νικηφόρος και η Νάντια έρχονται κοντά, χωρίς να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης. Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη, που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό. Το φιλί της Αργυρώς και του Αστέρη ανοίγει, επιτέλους, τον δρόμο για καλύτερες μέρες.