MEDIA

Survivor All Star Spoiler (09/05): Απόψε το μεγάλο έπαθλο στο Μαϊάμι! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler (09/05): Απόψε το μεγάλο έπαθλο στο Μαϊάμι! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί
GLOMEX

Η αποχώρηση απόψε στο Survivor All Star έχει χρώμα Μπλε...

Επεισοδιακό το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor All Star με τους Μαχητές να χάνουν για δεύτερη φορά την ασυλία και να οδηγούνται σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Το κλίμα μάλιστα ήταν ιδιαίτερα βαρύ καθώς η κόντρα ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Σπύρο Μαρτίκα, ξέφυγε με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να ανταλλάσσουν έντονες αιχμές μεταξύ τους και η ομάδα πλέον να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα.

Υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα ψηφίστηκαν τελικά ο Νίκος Μπάρτζης, η Ρία Κολοβού και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αλλά πριν δούμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες πριν τον αγώνα το μεγάλο έπαθλο, που δεν είναι άλλο από το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Οι παίκτες ρίχνονται στον στίβο μάχης με στόχο να ταξιδέψουν στο Μαϊάμι και να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά αγώνα της Formula 1.

Κλείδωσε! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από 23 υποψηφιότητες και ενώ έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ παραμονής στο παιχνίδι, να είναι η ώρα του να αποχωρήσει, διαψεύδει όλα τα στατικά και παραμένει αλώβητος.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ήθελε εκτός τον Μαρτίκα παραμένει και εκείνος αφού έχει ισχυρό κοινό, το ίδιο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Τρίτης 9/5 η Ρία Κολοβού είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor All Star.