MEDIA

Survivor All Star - Κολοβού: Επιβεβαιώνει για Γκότση και προβλέπει τον φετινό μεγάλο νικητή

Survivor All Star - Κολοβού: Επιβεβαιώνει για Γκότση και προβλέπει τον φετινό μεγάλο νικητή

 Survivor All Star«Πιστεύω νικητής θα είναι ανάμεσα στους...».

Η Ρία Κολοβού αποχώρησε από το Survivor All Star και σήμερα 10/5 προβλήθηκαν οι πρώτες της δηλώσεις στον ΣΚΑΙ.

«Θεωρώ πως εμένα δεν θα με έχει κάνει unfollow ο Ηλίας Γκότσης. Πιστεύω δηλαδή γιατί έχω άριστες σχέσεις μαζί του», είπε για τα unfollow που έχει κάνει και συνέχισε μιλώντας για το σκάνδαλο με την λίστα με τα τρόφιμα που έφερε την αποβολή του «Ο Ηλίας είναι αλήθεια δεν ξέρει αγγλικά, οπότε πραγματικά πιστεύω δεν την έχει γράψει. Παραμένει μυστήριο ποιος την είχε γράψει. Ο παίκτης δεν έχει φανερωθεί».

Ποιος πιστεύει πως θα είναι ο νικητής του Survivor All Star; «Πιστεύω νικητής θα είναι ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη».

Αιχμές Χανταμπάκη σε Βασάλο: «Όποιος δεν μπορεί αγωνιστικά, πρέπει να κάνει ριάλιτι»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 10/5 ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Το μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε φυσικά για το ριάλιτι επιβίωσης, την εμπειρία που έζησε για ακόμη μια χρονιά αλλά και για την απόφασή του να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην οικογένειά του.

Όσον αφορά τον Βασάλο ανέφερε: «Τώρα που βγήκα κατάλαβα ότι τα παιδιά είχαν θέμα μαζί μου. Εγώ στον Βασάλο δεν είπα ποτέ ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πάρα πολύ χαζό όλο αυτό. Αποδέχομαι ότι τα παιδιά αισθάνθηκαν άσχημα και άβολα μαζί μου, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπάθησα πάρα πολύ να μην ενοχλήσω κανέναν, με πάρα πολύ άγχος. Άκουσα ότι είμαι διπλωμάτης.

Δεν έχω αρνητική εικόνα για τον Κωνσταντίνο, δεν μου έδωσε κανένα δικαίωμα, όταν με ψήφισε πάλι μου είπε ότι έριξε κούφια ψήφο. Ούτε με τον Τάκη έχω κάτι. Αν ήξερα ότι ο Κωνσταντίνος πιστεύει τόσα πράγματα για εμένα, θα προσπαθούσα να το λύσω».

Και πρόσθεσε: «Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά, πρέπει να κάνει ριάλιτι».