MEDIA

Έκτορας Μποτρίνι: Επιβεβαίωσε ότι θα είναι στον ΣΚΑΪ με τον Μάρκο Σεφερλή

Έκτορας Μποτρίνι: Επιβεβαίωσε ότι θα είναι στον ΣΚΑΪ με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο γνωστός σεφ, Έκτορας Μποτρίνι, επιβεβαίωσε ότι θα είναι στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή στον ΣΚΑΪ.

Μια παλιά εκπομπή, στην οποία συνυπήρξε ο Έκτορας Μποτρίνι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναβιώνει στην ελληνική τηλεόραση από τον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός σεφ μίλησε για την επιστροφή του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερη από τη δική σου», αλλά αυτή τη φορά στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής.

«Νέο πρότζεκ στον ΣΚΑΪ, με τον Μάρκο. Νομίζω θα είναι πάρα πολύ καλό. Η πρόταση μου ήρθε από το κανάλι. Είπα αμέσως το ναι γιατί ήξερα ότι θα είναι ο Μάρκος. Ξέρω ότι μαγειρεύει πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

«Δεν μίλησα με τον Γρηγόρη, το πρότζεκτ είναι πάρα πολύ καλό αλλά κάνει και τόσα πολλά πράγματα, πού χρόνος να μιλήσουμε. Εξάλλου είναι και σε άλλο κανάλι. Είναι ίδια εκπομπή, αλλά είναι ένα άλλο πρότζεκτ και είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες ο Μάρκος με τον Γρηγόρη», πρόσθεσε.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, απάντησε: «Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Μάρκο, έχουμε μιλήσει λίγο για το τι θα κάνουμε».