Eurovision: Δεν τίθεται θέμα παραίτησης στην ΕΡΤ

Eurovision: Στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παραιτήσεις
Eurovision: Δεν τίθεται θέμα παραίτησης στην ΕΡΤ
AP Photo
2'

Η Eurovision μπορεί να ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, όμως ακόμη απασχολεί τους φανατικούς της. Ειδικά στη χώρα μας, ο αποκλεισμός του Βίκτωρος Βερνίκου και το 4άρι που έδωσε η κριτική επιτροπή στην Κύπρο σχολιάζονται έντονα.

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν τη διοίκηση της ΕΡΤ να ζητά από στέλεχός της να υποβάλλει την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας εμμέσως τις ευθύνες για το φιάσκο στη Eurovision. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Υψηλόβαθμο στέλεχος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συμβαίνει το παραπάνω.

Την ίδια ώρα, τα οικονομικά του διαγωνισμού τραγουδιού τραβούν τα βλέμματα. Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο αρχικός προϋπολογισμός για τη Eurovision 2023 ήταν 227.365 ευρώ. To παράβολο της συμμετοχής της ΕΡΤ κόστισε 184.014 ευρώ, το οποίο έτσι κι αλλιώς το πληρώνουμε ακόμα και αν αναβληθεί η συμμετοχή. Μάλιστα, 130.111 ευρώ έδωσε η ΕΡΤ στη δισκογραφική εταιρεία του Βίκτωρος για να προωθηθεί το τραγούδι.

Σάλο προκάλεσαν και ρεπορτάζ που ήθελαν τη Μαρία Κοζάκου και τη Τζένη Μελιτά να πήραν αμοιβή ύψους 14.292 ευρώ. Στοιχείο που δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ποσό αφορά στην ενοικίαση εξοπλισμού και του λεγόμενου booth (του χώρου δηλαδή που βρίσκονται οι δύο παρουσιάστριες στην αρένα της Eurovision.

«Επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ. Να το πω λοιπόν ακόμα μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί. Αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε. Σας αγαπώ, Τζένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά σε story της, απαντώντας σε ένα από τα σχόλια που αφορούσαν τη χρηματική της αμοιβή.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Βερνίκου: Η απάντηση στην Εύη Δρούτσα μετά τα αρνητικά σχόλια για τον Victor Vernicos

Eurovision 2023: «Γλέντι» στο Twitter με το σχόλιο του Νίκου Κοτζιά για το 4άρι στην Κύπρο

Εurovision 2023: 500.000€ κόστισε στην ΕΡΤ ο διαγωνισμός

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή