MEDIA

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γυναικολόγος της μιλάει για τη γέννα του γιου της - Μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γυναικολόγος της μιλάει για τη γέννα του γιου της - Μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη
GLOMEX

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Φωτεινή Αθερίδου. Ο γυναικολόγος της περιγράφει τη στιγμή του τοκετού

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και ζει στιγμές ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της, Βασίλης Βεργέτης, μίλησε στο Happy Day για τον τοκετό και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το παιδί.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.500. Μπορέσαμε και κάναμε αυτό που ήθελε κι ονειρευόταν, να γεννήσει φυσιολογικά, καθώς ο ο πρώτος τοκετός είχε γίνει με καισαρική τομή. Είναι πανευτυχής. Βεβαίως και γίνεται. Θέλει έναν σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα, απαιτεί υπομονή από την γυναίκα κι από το ιατρικό προσωπικό, τον γιατρό και τις μαίες μας. Είναι πανευτυχής, χαρούμενη και χαμογελαστή», ανέφερε αρχικά ο ιατρός.

«Βεβαίως κι ο μπαμπάς ήταν μέσα. Είναι κάποιες στιγμές που είναι κορυφαίες και μοναδικές στην ζωή κάποιου ανθρώπου, η γέννηση του παιδιού του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορέσουν να το απολαύσουν κι οι δύο μαζί; Από ό,τι άκουσα τα σχόλια τείνουν ότι μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη, στον παππού. Ήταν ευτυχισμένοι. Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία συγκινητική στιγμή» ανέφερε ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου.