MEDIA

Survivor All Star: «Η Μελίνα κυκλοφορεί με τα βρακιά του Βασάλου»

Survivor All Star: «Η Μελίνα κυκλοφορεί με τα βρακιά του Βασάλου»
GLOMEX

Απίστευτη αποκάλυψη στο Survivor All Star για τη Μελίνα Μεταξά, η οποία κυκλοφορεί με τα εσώρουχα και τα σορτσάκια του Βασάλου

Στο Survivor και τελευταίο επεισόδιο της Τετάρτης 17/5 η Στέλλα παρατήρησε ότι η Μελίνα Μεταξά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που άλλοτε είχαν κόντρα πλέον είναι κοντά.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω… Έχει αλλάξει κάτι στον γαλαξία; Κάτι στο σύμπαν; Οι πλανήτες έχουν αλλάξει τροχιά; Ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που έκραζε την Μελίνα όταν ήμασταν μαζί στους Μπλε και τώρα κάνει παρέα μαζί της και έχουν γίνει κολλητοί;», παρατήρησε αρχικά η παίκτρια.

«Βλέπω την Μελίνα να κυκλοφορεί με τα βρακιά και τα σορτσάκια του Κωνσταντίνου; Προχθές ήταν με το εσώρουχο του. Μετά, όταν ήμουν στην παραλία, είχε βγει η Μελίνα από την θάλασσα και ρωτούσε τον Κωνσταντίνο αν είχε να της δώσει κάποιο εσώρουχο γιατί ήταν βρεγμένο και δεν στέγνωνε», αποκάλυψε η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Και λέω, τι φάση; Την βλέπω και κυκλοφορεί με αυτό. Δεν ξέρω, δεν το βρίσκω φυσιολογικό. Αλήθεια, τώρα, μεταξύ μας» συμπλήρωσε, με πονηρό χαμόγελο, η Στέλλα Ανδρεάδου.