MEDIA

Τριαντάφυλλος: Ο Μπάρτζης θα χάσει το έπαθλο μόνο αν τον διώξει η παραγωγή του Survivor

Τριαντάφυλλος: Ο Μπάρτζης θα χάσει το έπαθλο μόνο αν τον διώξει η παραγωγή του Survivor

Ερωτηθείς για την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι από το Survivor ο τραγουδιστής είπε «Δεν μιλάω για αυτόν, σιγά μην τον ανεβάσω κιόλας».

Η κάμερα του OPENtv «έπιασε στα πράσα» τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος όπως δήλωσε έχει ξεκινήσει από νωρίς την περιοδεία τόσο στην Ελλάδα και όσο και το εξωτερικό.

Ερωτηθείς για την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι ο τραγουδιστής είπε «Δεν μιλάω για αυτόν, σιγά μην τον ανεβάσω κιόλας. Βέβαια, μία φορά μίλησα και έφυγες. Αγωνιστικά είναι από τους χειρότερους. Δεν μπορεί να πετύχει στόχο ούτε στο μισό μέτρο».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τον τσακωμό του Μπάρτζη και του Καραγκούνια και το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν τόνισε πως «Μόνο έτσι μπορεί να χάσει ο Μπάρτζης την πρωτιά. Μάλλον βάζουν κάποιον για να τον κάνουν να τσακωθεί, γιατί τον φοβούνται επειδή είναι δυνατός έξω». - «Δε θα φύγει ο Μπάρτζης στο υπογράφω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Αναφορικά με τον Τάκη Καραγκούνια είπε πως «Ο Τάκης νομίζω επίσης θα κάτσει. Είναι κρίμα να φεύγουν για τσακωμό - καλύτερα να τους διώχνει ο κόσμος».

Σχετικές ειδήσεις