MEDIA

Survivor All Star: «Σκοτώθηκαν» Μπάρτζης και Καραγκούνιας – Σφάδαζε ο δεύτερος, αντάλλαξαν βρισιές

Survivor All Star: «Σκοτώθηκαν» Μπάρτζης και Καραγκούνιας – Σφάδαζε ο δεύτερος, αντάλλαξαν βρισιές
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor All Star: «Χοντρό» επεισόδιο ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη, μετά από διαμάχη που είχαν στον στίβο μάχης.

Σε flag race οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στο αγώνισμα του επεισοδίου της Τρίτης (23/5) στο Survivor All Star. Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας μπήκαν «φτιαγμένοι» στον στίβο μάχης και οι επαφές που είχαν στην προσπάθειά τους να περάσουν τα εμπόδια, τέντωσαν ακόμα περισσότερο τα νεύρα.

Οι δύο τους άρχισαν να σπρώχνονται, να κλωτσάνε και εν τέλει ο Μπάρτζης σε ένα εμπόδιο έπεσε με... τάκλινγκ για να περάσει και βρήκε τον Καραγκούνια ο οποίος σφάδαζε από τον πόνο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη, αφού οι δύο παίκτες άρχισαν να ανταλλάσσουν «γαλλικά». Στο παιχνίδι μπήκαν και οι πάγκοι των ομάδων, που έγιναν «μαλλιά - κουβάρια», ενώ ο Καραγκούνιας και ο Μπάρτζης αποβλήθηκαν από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Μέχρι να αποβληθούν, πάντως, είχαν προλάβει να «στολίσουν» ο ένας τον άλλον με ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα, τα οποία αποκόπηκαν με... mute από την παραγωγή αφού ξέφυγαν αμφότεροι για τα καλά!

Πήρε «φωτιά» το Twitter με το τάκλινγκ του Μπάρτζη στον Καραγκούνια

Όπως ήταν λογικό, αυτό το συμβάν στο Survivor All Star ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, ξεσήκωσε θύελλα σχολίων στο Twitter.

Το τάκλινγκ του Μπάρτζη έγινε viral, όπως και οι κραυγές του Καραγκούνια, με τους τουϊτεράδες να δίνουν για ακόμα μια φορά... ρεσιτάλ!

<