MEDIA

Survivor All Star - Κόρομι: Συναντιόταν κρυφά με τον Μπόγδανο - Χαρακτήρισε επικίνδυνο τον Μαρτίκα

Survivor All Star - Κόρομι: Συναντιόταν κρυφά με τον Μπόγδανο - Χαρακτήρισε επικίνδυνο τον Μαρτίκα

Survivor All: Άνοιξε τα χαρτιά του ο Γιώργος Κόρομι

Καλεσμένος στην εκπομπές του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι και Πρωινό μας, ήταν χθες και σήμερα ο Γιώργος Κόρομι μετά την αποχώρησή του από Survivor All Star.

Ένα από τα πρόσωπα για τα οποία ρωτήθηκε, λοιπόν, είναι και ο Σπύρος Μαρτίκας, τον οποίο άλλοι τον λατρεύουν και άλλοι τον... μισούν εξαιτίας της στρατηγικής του. Ο επιχειρηματίας, έτσι, ανέφερε τον τρόπο σκέψης του και δράσης του, ενώ τον χαρακτήρισε... επικίνδυνο.

Όσον αφορά την σχέση του με τον Ηλία Μπόγδανο και της φημολογούμενες κρυφές συναντήσεις τους στο δάσος ο Κόρομι είπε ότι: «Εγώ ξυπνούσα νωρίς 6 - 7 το πρωί. Οι άλλοι κοιμόντουσαν ως τις 9. Οπότε το πρωί παλιά είχα παρέα μου τον Μάριο που τα λέγαμε και με τον Στέλιο πολύ, άπειρες ώρες. Τότε ήμασταν κομπλέ. Μετά όμως, επειδή και ο Λιάκος ξυπνάει νωρίς και πάντα από το '21 που ξυπνούσαμε, αράζαμε και τα λέγαμε για την έξω ζωή, πλέον ήμασταν σε άλλες ομάδες, οι οποίες δεν τα πήγαιναν καλά και άμα μας έβλεπαν να μιλάμε, και η δικιά του και η δικιά μου η ομάδα, με το που γίνονται συναντήσεις λένε ότι ουσιαστικά κάτι ετοιμάζουμε, "μαγειρεύουμε" ψήφους κλπ. Έβλεπα ότι κακοφαινόταν στις ομάδες, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο και νομίζουν ότι συζητάω κάτι για ψηφοφορίες κλπ γιατί με τον Ηλία είμαι φίλος από το '21, τα λέμε και έξω. Όταν ξυπνούσαν και οι υπόλοιποι και πήγαιναν στα spot, επειδή εκείνον δεν τον ήθελαν εκεί, έφευγε», εξήγησε.

Η αποχώρηση

Να σημειωθεί ότι χθες οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν ξανά οι Κόκκινοι, παρά την ένταση που επικράτησε κατά τη διάρκεια του στίβου “μάχης”.

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν ώστε να βγουν οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε, πως ήδη υποψήφιος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι Μπλε αφού ψήφισαν, ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και ανακοίνωσε ότι στον “τάκο” βγαίνουν τρεις ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τους: Γιώργο Ασημακόπουλο, Ηλία Μπόγδανο και Νίκο Μπάρτζη.

Όπως ήδη είχε γράψει το Newsbomb.gr aν και τέσσερις οι υποψήφιοι η μάχη θα κριθεί ανάμεσα σε δύο παίκτες αφού ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έχουν λόγο να φοβούνται.

Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος, οι συνήθεις υποψήφιοι ήταν μια ανάσα από την αποχώρηση και μάλιστα για τον φαρμακοποιό είναι ίσως η πρώτη φορά που κινδυνεύει τόσο πολύ.

Το βράδυ λοιπόν της Πέμπτης 25/5 περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης έχει ο Μαρτίκας σε σχέση με τον Ασημακόπουλο και το έχει αποδείξει. Ωστόσο η διαφορά τους ήταν μικρή και σύμφωνα με τα spoiler η αντροπή έγινε και το δυνατό χαρτί του ριάλιτι, ο Σπύρος Μαρτίκας αποχωρεί!