MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές από τη σειρά επιστρέφουν στην TV – Πού θα παίξουν

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές από τη σειρά επιστρέφουν στην TV – Πού θα παίξουν

Άγριες Μέλισσες: Αγαπημένοι ηθοποιοί, που συστήθηκαν μέσα από την εμβληματική σειρά του ΑΝΤ1, ετοιμάζονται για ηχηρό come back

Υπήρξαν η dream team της ελληνικής μυθοπλασίας για τρεις ολόκληρες σεζόν, ενώ η σειρά αποτέλεσε την αρχή για ένα μεγάλο άνοιγμα στη μικρή οθόνη. Οι πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών», της παραγωγής που αγαπήθηκε όσο λίγες και άφησε εποχή, έκαναν ένα διάλειμμα από την τηλεοπτική πραγματικότητα ωστόσο ετοιμάζονται για come back τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα βρεθεί στον δεύτερο κύκλο του σίριαλ «Ο Παράδεισος των Κυριών». Η σειρά του ALPHA έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για του χρόνου και ο «Λάμπρος» θα βρεθεί σε έναν ρόλο έκπληξη. Αναμένεται να υποδυθεί έναν δυναμικό επιχειρηματία, ο οποίος ανοίγει ένα πολυκατάστημα σε απόσταση αναπνοής από τον «Παράδεισο» κλυδωνίζοντας τις ισορροπίες με τον Ντίνο.

Σε σειρά της ΕΡΤ1 θα δούμε την τηλεοπτική Δρόσω, την κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη. Η όμορφη πρωταγωνίστρια θα υποδυθεί την Υπατία Αρχοντάκη στην «Παραλία» που θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο ρόλος της αφορά σε μία κοπέλα που μεγάλωσε στην Κρήτη και σπούδασε στο Λονδίνο. Θα την δούμε λοιπόν να επιστρέφει στα Μάταλα, όπου διαδραματίζεται και η σειρά, με σκοπό να ανακοινώσει τον γάμο της με τον Γιάννη Κακουράκη. Όμως ένα γεγονός με το οποίο θα έρθει αντιμέτωπη η Υπατία θα της αλλάξει την ζωή. Να σημειωθεί ότι η Δανάη ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη και στις «Άγριες Μέλισσες», οπότε οι φανατικοί αναμένουν την επανένωσή τους.

Ένα ακόμη πρόσωπο, που αγαπήσαμε από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και αναμένεται να μπει στη νέα μεγάλη παραγωγή του Αμαρουσίου με τίτλο «Μάγισσα», είναι η Έλλη Τρίγγου. Η ηθοποιός, που ενσάρκωνε την Ασημίνα, θα δουλέψει ξανά με τον Λευτέρη Χαρίτο και το συγγραφικό δίδυμο σε μία δουλειά που θα συζητηθεί. Η Έλλη θα υποδυθεί μία υπηρέτρια που βρίσκει το μωρό των αφεντικών της νεκρό και μπλέκει σε δύσβατα μονοπάτια.

Τη λίστα με τους ηθοποιούς από τις «Άγριες Μέλισσες» που επιστρέφουν συμπληρώνει η Μαρία Κίτσου, η μεγαλύτερη από τις αδερφές Σταμίρη. Αν και ακόμη δεν έχει κλειδώσει κάτι, η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, με την οποία συνεργάστηκε και στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.