MEDIA

Survivor All Star: Στη Νέα Υόρκη οι Κόκκινοι… στο Κερατσίνι ο Μαρτίκας

Survivor All Star: Στη Νέα Υόρκη οι Κόκκινοι… στο Κερατσίνι ο Μαρτίκας
Glomex

Survivor All Star: Μια «ιστορική» αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Με εντάξεις ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα κλιμακώθηκε, καθώς οι δύο παίκτες εξαπέλυσαν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο.

«Αυτό δεν λέγε στρατηγική, αλλά κουτοπονηριά. Προβλέψιμος είσαι, όσο και να αυτοαναιρείσαι στη σκέψη σου ανά πάσα στιγμή είσαι προβλέψιμος. Έπρεπε να προστατέψω τον Ηλία. Αφού έχεις σχεδιάσει αυτό το κακόβουλο σενάριο και το υλοποίησε χθες με δύο μόλις ψήφους, έπρεπε να αλλάξω την ψήφο μου. Αφού έφτιαξες ένα πολύ ωραίο σενάριο εναντίον του Ηλία για να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπό, να αποβάλεις εμένα, γιατί δεν πρωταγωνιστείς και εσύ; Να βγεις και εσύ υποψήφιος» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

«Άλλαξε την ψήφο του, έδωσε εμένα για να μου κάνει επίθεση να φαίνομαι εγώ ο κακός. Έπρεπε κάποιον να ψηφίσω, δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγει από το παιχνίδι ο Ηλίας. 'Έχουν εμμονή μαζί μου, φαίνεται. Το μόνο που συζητάνε είναι πώς θα στήσουν ένα πράγμα να κάνουν επίθεση στον Νίκο, ο Νίκος δεν ενοχλεί κανέναν και είναι πάντα πρωταγωνιστής, ο Νίκος φταίει και για την τρύπα του όζοντος» σχολίασε ο Μπάρτζης.

«Μπήκες με "μπιφτέκα" και την έχεις γυρίσει 1000 φορές» είπε τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Οι παίκτες έμειναν άφωνοι όταν ο Γιώργος Λιανός τούς ανακοίνωσε ότι το μεγάλο έπαθλο είναι ένα ταξίδι τριών ημερών στη Νέα Υόρκη

«Τριήμερο στη Νέα Υόρκη» φώναξε ο παρουσιαστής, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. «Θα πάτε Times Square, στο Cendral Park, θα ανέβετε σε πύργο, θα κυκλοφορήσετε και το βράδυ σε μία υπέροχη λιμουζίνα για να περάσετε τους δρόμους του Μανχάταν. Θα υπάρχει καταπληκτικό φαγητό» συνέχισε.

«Και έχουμε για εσάς μία δύσκολη αποστολή. Η παραγωγή έχει στήσει για εσάς σε έναν κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης έναν στίβο μάχης» είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: «Θα έχετε στη διάθεσή σας 500 δολάρια ο καθένας για να αγοράσετε υπέροχα ρούχα γιατί με αυτά που θα σας πάω; Σε μισή ώρα θα πρέπει να ετοιμαστείτε» με τους παίκτες να είναι φανερά ενθουσιασμένοι.

Μπέρδεψε τη Νέα Υόρκη με το Παρίσι η Μαριαλένα

Αφού ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το έπαθλο στις δύο ομάδες η Μαριλένα Ρουμελιώτη θέλησε να το σχολιάσει.

«Νέα Υόρκη, στο κέντρο του κόσμου, στην πόλη του φωτός. Εγω έχω ξαναπάει με τον στη Νέα Υόρκη σε αυτά που ανέφερες. Έχω χάσει τα λόγια μου, πρέπει να κερδίσουμε το έπαθλο», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τι να πω και εγώ, δεν έχουμε πάει στη Νέα Υόρκη, μου το φύλαγε. Είναι όνειρο ζωής να πάω στη Νέα Υόρκη. Η κοπέλα μου έχει πάει στη Νέα Υόρκη αλλά όχι μαζί μου», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης από την πλευρά του.

Οι Κόκκινοι πάνε NY

Στο στίβο μάχης, η κόκκινη ομάδα επικράτησε της μπλε με αποτέλεσμα να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, στιγμές από το ταξίδι των παικτών στη Νέα Υόρκη.

Η αποχώρηση

Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Νίκος Μπάρτζης είχαν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Στο συμβούλιο του νησιού που έκλεισε και το επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι.

«Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας».

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» είπε π Μαρτίκας με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση κατά την αποχώρηση του.