MEDIA

J2US: Ζαφείρης Μελάς, Κώστας Αγέρης και Δημήτρης Σχοινάς έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή του σόου

J2US: Ζαφείρης Μελάς, Κώστας Αγέρης και Δημήτρης Σχοινάς έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή του σόου

J2US: Το κέφι δεν λείπει ποτέ από τα live του μουσικού σόου 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα μας υποδέχθηκε για ακόμα ένα Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης με την παρέα του στο 12ο live του J2US, αφού εκτός του διαγωνιστικού κομματιού με τους παίκτες στη σκηνή του σόου ανέβηκαν γνωστοί τραγουδιστές που ξεσήκωσαν το κοινό.

Πρώτα στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Σχοινάς, ο οποίος ξεσήκωσε το πλατό μπροστά στην μητέρα του Καίτη Γαρμπή, η οποία τον καμάρωσε περήφανη. Ο Σχοινάς junior σε ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη σε ποιον από τους δύο γονείς του είναι πιο κοντά μουσικά, απάντησε ότι είναι πιο κοντά στον μπαμπά του, με το βλέμμα της... μανούλας Καίτης να τα λέει όλα.

Στη συνέχεια η σκηνή μετατράπηκε σε ποντιακό, παραδοσιακό γλέντι με τον Κώστα Αγέρη και την ορχήστρα του, ο οποίος επέστρεψε στο J2US και απογείωσε το κέφι.

Ακόμα μία έκπληξη όμως επεφύλασσε για το κοινό το επεισόδιο του μουσικού παιχνιδιού, καθώς λίγο πριν το φινάλε στη σκηνή ανέβηκε ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες όχι μόνο δικές του αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών.

Με την μοναδική, χαρακτηριστική του φωνή έβαλε φωτιά στο στούντιο του J2US, ενώ δεν έλειψαν και οι παραγγελιές από τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη.