MEDIA

My Style Rocks: Ενοχλήθηκε με τον Σκουλό η «πελούσια» Emilia με τους 40.000 followers

My Style Rocks: Ενοχλήθηκε με τον Σκουλό η «πελούσια» Emilia με τους 40.000 followers
GLOMEX

My Style Rocks: Έβαλε τα κλάματα η Emilia μετά την κριτική που δέχθηκε

Το GALA με θέμα «Νew Post» ανοίγει τη συζήτηση στο πλατό για το κατά πόσο έχουν αυξηθεί οι followers των διαγωνιζομένων που συμμετέχουν στο My Style Rocks. Ποια έφτασε από τους 280 στους 40.000 μέσα 4 μήνες παρουσίας της στο διαγωνισμό;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αντιλήφθηκαν πως για μία ακόμα φορά όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια, επηρεάζουν σημαντικά τις βαθμολογίες που δίνουν τα κορίτσια στο πλατό.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε την Emilia Vodos για την άνοδο των followers της στο Instagram.

«Εγώ ξεκίνησα με 300, 280…τώρα έχουμε πάει στους 40.000» αποκάλυψε η Emilia.

Ωστόσω... όταν πήγε μπροστά από την κριτική επιτροπή, δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα η Η Emilia δεν δέχθηκε την κριτική του Δημήτρη Σκουλού λέγοντάς του «Βαθμολογήστε να περάσω παρακάτω».

«Εγώ σαν Αιμιλία δεν θα έκανα κάτι που να μην είναι στην προσωπικότητά του, θα έκανα κάτι πιο συντηρητικό. Δεν με φοράει το look. Ξέρω πολύ καλά τι φοράω και πώς το φοράω. Αυτό που φοράω τώρα το έχω βάλει και δείχνει και πολύ ωραία», είπε μεταξύ άλλων η Emilia.

Όταν ολοκληρώθηκε η βαθμολογία, η Κατερίνα Καραβάτου παρατήρησε πως η διαγωνιζόμενη κλαίει: «Δεν το πιστεύω τώρα ότι κλαις. Βλέπω τα δάκρυα...».

«Δεν κλαίω, είμαι μια χαρά», είπε κλαίγοντας η Emilia και αποχώρησε προς τη θέση της.