MEDIA

«Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ

«Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ
SKAI

Το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε ότι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, τη νέα χρονιά, θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ παίρνοντας θέση στην απογευματινή ή τη μεσημεριανή ζώνη.

Το τηλεπαιχνίδι «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» κάνει come back και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χαρίσει ξεκαρδιστικές στιγμές στους τηλεθεατές.

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου! Και η πεθερά μου, ο κουμπάρος, ο μπατζανάκης και η νύφη μου! Η θεία, η γιαγιά, και οι φίλοι μου! Στο νέο μας καθημερινό μαγειρικό πάρτι όλοι χωράνε: αρκεί να είναι... μανούλες στη μαγειρική! Ένα νέο, διασκεδαστικό παιχνίδι έρχεται από το φθινόπωρο στην οθόνη του ΣΚΑΪ για καθημερινές, μαγειρικές αναμετρήσεις με μεγάλες δόσεις χιούμορ! Δύο εναντίον δύο στη μάχη της κατσαρόλας… ποιος δίνει τις οδηγίες και ποιος πιάνει την κουτάλα; 1.000 ευρώ την ημέρα σε περιμένουν αν είσαι στη νικήτρια δυάδα και συνεχίζεις μέχρι… κάποιος να μαγειρέψει καλύτερα από εσένα! Πάρε μαζί σου όποιον πιστεύεις ότι «το έχει» στη μαγειρική και δήλωσε τώρα συμμετοχή», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Όπως ήδη έχουμε γράψει, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής που μετακομίζει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι.