MEDIA

Χωρίς αποχώρηση το J2US - Το γλέντι με τον Ματθαίο Γιαννούλη και η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή

Χωρίς αποχώρηση το J2US - Το γλέντι με τον Ματθαίο Γιαννούλη και η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή

J2US: Ανατροπές, επιστροφές και εκπλήξεις στο 13ο live

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν για ακόμα ένα live τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο J2US. Το 13ο live τα είχε όλα, κέφι, ανατροπές και φυσικά πολύ τραγούδι.

Τα 8 ζευγάρια που διαγωνίζονται άκουσαν κυρίως καλά λόγια από την κριτική επιτροπή με τα δεκάρια να μονοπωλούν τη βαθμολογία, ενώ το αποψινό live είχε και μία επιστροφή, αυτή του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Ειρήνης Μερκούρη, οι οποίοι το προηγούμενο Σάββατο δεν εμφανίστηκαν, με τον Νίκο Κοκλώνη να αφήνει αιχμές για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Επί σκηνής πάντως Παπαμιχαήλ και Κοκλώνης εμφανίστηκαν σε καλή διάθεση, ενώ ο παρουσιαστής έκανε και έκπληξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλιά του με μία τούρτα, την οποία και έσβησε στον αέρα της εκπομπής.

Τη νύχτα απογείωσαν ο Ματθαίος Γιαννούλης και το συγκρότημα παραδοσιακών χορών που έδωσαν το έναυσμα για ένα μεγάλο γλέντι στη σκηνή του μουσικού σόου. Το πάρτυ στο j2us είχε ξεκινήσει από πιο νωρίς βέβαια με την εμφάνιση των Kings οι οποίοι τραγούδησαν τις επιτυχίες τους και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και το Ya Habibi με μια εκθαμβωτική Δέσποινα Βανδή στην ασημί ολόσωμη άκρως εντυπωσιακή φόρμα της.

Στη σκηνή του σόου ανέβηκε και ο Νίκος Απέργης για να τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες, λίγο πριν τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα.

Φυσικά το ενδιαφέρον μονοπώλησε η είσοδος της νέας secret τραγουδίστριας, που δεν είναι άλλη από την Καλομοίρα, η οποία είναι η νέα coach της Λουίζας Πυριόχου, καθώς ο Biased Beast εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, επομένως θα ήταν αδύνατο να συνεχίσει να συμμετέχει στο σόου.

Τα ζευγάρια του φιλανθρωπικού προγράμματος του Alpha πάντως για μία εβδομάδα ακόμα θα κοιμούνται ήσυχα, καθώς απόψε δεν θα υπάρξει αποχώρηση, ωστόσο το επόμενο Σάββατο δεν θα φύγει ένα, αλλά δύο ζευγάρια, οδεύοντας πλέον προς την τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει ένα ζευγάρι νικητή του φετινού J2US.