MEDIA

Οι σειρές που έχει στα σκαριά ο ΣΚΑΪ για την επόμενη χρονιά

Οι σειρές που έχει στα σκαριά ο ΣΚΑΪ για την επόμενη χρονιά

Η μυθοπλασία δεν θα απουσιάσει από τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των στελεχών του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Ριάλιτι, σόου, τηλεπαιχνίδια, προετοιμάζονται την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι σταθμοί φουλάρουν στη μυθοπλασία. Τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου, όμως, δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση. Αριθμητικά μπορεί να μην έχουν στα σκαριά πληθώρα σίριαλ, όμως κρατούν στα χέρια τους ένα δυνατό χαρτί που αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έχουν δώσει τα χέρια με την παραγωγή JK Productions για να εντάξουν στον προγραμματισμό τους το ριμέικ της θρυλικής σειράς «Οι Πανθέοι». Πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές παραγωγές, που έχουν γράψει ιστορία στη δημόσια τηλεόραση, και η επιστροφή της αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

Οι «Πανθέοι» είναι μυθιστορηματική σύνθεση του Τάσου Αθανασιάδη, για την οποία τιμήθηκε με το βραβείο πεζογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών το 1959-1961. Είναι η ιστορία τριών γενεών μιας οικογένειας, που εκτείνεται από το 1897 έως το 1940. Ο Αθανασιάδης αποτυπώνει την τοιχογραφία της ελληνικής κοινωνίας με χαρακτηριστικούς σταθμούς: Μακεδονικός Αγώνας, Κίνημα στο Γουδί, βενιζελική εποχή, Ελληνοϊταλικός Πόλεμος. Οι ήρωες του έργου συνδέονται μεταξύ τους με οικογενειακούς δεσμούς. Δεσπόζει η ομώνυμη οικογένεια, προβάλλεται η δράση των ανδρών μελών της με την εξαίρεση του πρωταγωνιστικού ρόλου της Μάρμως, μιας όμορφης και ερωτικής γυναίκας που ενσάρκωνε η Κάτια Δανδουλάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν. Στον ρόλο του Ανδρέα Πανθέου θα δούμε τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος κάνει τηλεοπτικό come back στην μυθοπλασία μετά τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Μιχάλης Σαράντης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, που φέτος απολαμβάνουμε στο «Μαύρο Ρόδο», ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Κόρα Καρβούνη, που έδειξε το ταλέντο της στο «Αυτή η νύχτα μένει», η Χριστίνα Αλεξανιάν και Ελένη Καρακάση, έχουν «κλειδώσει». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό θα προβάλλεται καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη του ΣΚΑΪ σκέφτονται να ρίξουν στην αρένα μία ακόμη σειρά με τον Μάρκο Σεφερλή. «Θα εμφανιστώ σε δύο διαφορετικά πράγματα, ένα τηλεπαιχνίδι (σ.σ Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου) και μία σειρά μια φορά την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός πριν λίγο διάστημα.

Η σειρά, την οποία ετοιμάζει, είναι γνωστή και εξαιρετικά αγαπητή καθώς έχει προβληθεί από την ΕΡΤ κατά το παρελθόν. Πρόκειται για το «Ορκιστείτε Παρακαλώ», που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 1982 με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο σε ρόλο δικαστή και την Ελένη Φιλίνη σε ρόλο δικηγόρου. Η σειρά είχε ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονταν επί καθημερινής βάσεως στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Φαίη Σκορδά: «Δεν είναι μόνο η Ελένη Τσολάκη, είναι κι άλλοι 100 άνθρωποι που δουλεύουν»

Survivor All Star: Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο επίκεντρο του συμβουλίου

J2US: Οι εκλογές ανατρέπουν τα σχέδια του τελικού - Τι θα συμβεί με το Survivor All Star