MEDIA

Survivor All Star: Η ζωή στο νησί μετά την αποχώρηση του Καραγκούνια και η υποψηφιότητα του Βασάλου

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με πανηγυρισμούς οι οποίοι οφείλονται στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Φυσικά εκείνος που είναι πιο χαρούμενος από όλους είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού ακούγοντας το όνομα του Τάκη έβγαλε ένα επιφώνημα ευχαρίστησης. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που χάρηκε από την εξέλιξη αυτή.

«Χίλιες φορές αν γινόταν αυτή η στιγμή, το ίδιο πράγμα θα έκανα, του είχα έτοιμο και τραγούδι», είπε ο Νίκος Μπάρτζης για την κραυγή που έβγαλε όταν αποχώρησε από το παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τάκη φιλιά, στο καλό και γειά χαρά κι άλλη φορά όχι θεατρικά», λένε οι στίχοι του τραγουδιού που έβγαλε ο Νίκος Μπάρτζης για τον Τάκη Καραγκούνια.

Κατσούλης για Μπάρτζη: «Υπάρχει έλλειψη παιδείας»

Το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες του Survivor All Star σχολίασαν την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Οι Κόκκινοι δεν έκρυψαν το γεγονός ότι η απουσία του 49χρονου μισθοφόρου θα είναι εμφανής στην καλύβα, αν και συμφωνούν στο ότι ο Τάκης Καραγκούνιας συχνά προκαλούσε ένταση και γκρίνια στην ατμόσφαιρα.

«Μπορεί να ήταν νευρικός, ευέξαπτος και ό,τι άλλο ήταν αλλά θα λείψει από το φετινό Survivor με όλο τον χαμό που έφερνε», δηλώνει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο φίλος του, Κωνσταντίνος Βασάλος, σημειώνει: «Έφυγε ο φίλος μου ο Τάκης αλλά έφυγε ολοκληρωμένος. Άντεξε ένας 50άρης που έπαιζε με 25άρηδες και 30άρηδες. Όπως και να ‘χει θα λείψει από το παιχνίδι».

Για τους Μπλε η αποχώρηση αυτή ήταν ιδανική. «Έγινε το καλύτερο δυνατό σενάριο, είχα φτάσει σε ένα σημείο που με στεναχωρούσε η όλη κατάσταση. Δε μπορούσα πια να διαχειριστεί το παιχνίδι κι εμείς εδώ περνούσαμε έναν Γολγοθά. Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε τι συμβαίνει εδώ και έπραξε σωστά», σημειώνει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης, μετά τον έντονο πανηγυρισμό του στο Συμβούλιο κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Τάκη Καραγκούνια, δε δίστασε να σκαρφιστεί και ένα χιουμοριστικό τραγούδι, αφιερωμένο στον 49χρονο μισθοφόρο, και να το μοιραστεί με τους συμπαίκτες του.

Αυτή του η κίνηση ενόχλησε τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος σχολίασε: «Έχουμε περάσει όλοι τις ίδιες δύσκολες στιγμές 5 μήνες εδώ, οπότε θα έπρεπε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που φεύγει, όποιος κι αν είναι και σε όποια αντιπαράθεση κι αν έχουμε έρθει».

«Στα δικά μου μάτια υπάρχει έλλειψη παιδείας και θα το λέω όσο το βλέπω», τονίζει ο πρώην νικητής του Survivor.

Βασάλος: «Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, ο Τάκης έπρεπε να φύγει»

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star φαίνεται πως έχει ευχαριστήσει κάποιους. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι, στους οποίους λείπει ο έντονος χαρακτήρας του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο και είχε έρθει πολύ κοντά, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, ακόμα κι αυτός θεωρεί ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο την κατάλληλη στιγμή. Εκτός αυτού, σκέφτεται ότι η αποχώρησή του λειτουργεί θετικά προς εκείνον, αφού έτσι θα έχει ακόμα έναν υποστηρικτή πίσω στην Ελλάδα.

«Στη συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού, ο Τάκης έπρεπε να φύγει. Μετά από όλες αυτές τις εντάσεις, τις επιθέσεις που του κάνανε για να τον εκνευρίσουν πιστεύω ότι του έκανε και καλό το ότι αποχώρησε», δήλωσε αρχικά.

«Θα ηρεμήσει, θα πάει στην κόρη του, θα δει και το παιχνίδι λίγο διαφορετικά απ' έξω, θα με σαπορτάρει κιόλας απ' ό,τι κατάλαβα. Αν δεν με σαπορτάρει κι ο Τάκης», συμπλήρωσε.

Βασάλος και Σταυρούλα απάντησαν σε ερώτηση για singles

Ξέγνοιαστες στιγμές οι παίκτες του Survivor All Star, αφού διαγωνίστηκαν στα γνωστά «Παιχνίδια της Καραϊβικής» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που αφορούσε στους singles και στο κατά πόσο αυτοί επιδιώκουν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μετά την πανδημία του Covid-19. Και οι δύο παίκτες του Survivor φάνηκε να νιώθουν αμηχανία, δεδομένων των φημών που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Εμένα τι με κοιτάς τώρα;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ακούγοντας την ερώτηση που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Τι; Όλοι θέλουν να παντρευτούν;»

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Ε καλά, δεν είναι όλοι.»

Τα ευτράπελα βέβαια στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες του Survivor All Star ρωτήθηκαν για το συνολικό μήκος του Σινικού Τείχους σε χιλιόμετρα. Ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, ζητώντας τη βοήθεια και τις γνώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Τι είναι το Σινικό Τείχος με ρωτάει εδώ πέρα… πού την έχουμε φέρει αυτή την άσχετη εδώ πέρα; Σε παρακαλώ, πέρασε έξω», της είπε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στους Μπλε η πρώτη ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε ήρθαν το βράδυ της Δευτέρας αντιμέτωποι σε έναν στίβο μάχης διεκδικώντας την ασυλία.

Τη νίκη και την ασυλία κατάφεραν να πάρουν σχετικά εύκολα οι παίκτες της Μπλε ομάδας.

Ο πρώτος υποψήφιος

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η κάλπη έβγαλε πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Βασάλος, αποδέχθηκε το αποτέλεσμα του και τόνισε πως εμπιστεύεται την κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

«Κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντα σέβομαι την πλειοψηφία. Πλέον μετά τη συνάντηση που είχα με τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει τίποτα. Θα προχωρήσω μέχρι τέλους με αυτή τη δύναμη. Σίγουρα είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.