MEDIA

Ποιες σειρές αποχαιρετούν πρώτες το κοινό

Ποιες σειρές αποχαιρετούν πρώτες το κοινό

Τα σίριαλ της μικρής οθόνης ολοκληρώνονται σιγά σιγά

Το ένα πρόγραμμα μετά το άλλο θα αποχαιρετούν τους τηλεθεατές, αφού η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της. Την αρχή θα κάνουν κάποιες από τις σειρές, ενώ θα ακολουθήσουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου και οι υπόλοιπες.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή μυθοπλασίας «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα τελειώσει την Παρασκευή 16 Ιουνίου με ένα καθηλωτικό επεισόδιο. Η Αμαλία συναντάει την Μιράντα έτοιμη να της πει την αλήθεια πριν το γάμο της με τον Ντίνο. Θα καταφέρει να το κάνει και να μάθει η Μιράντα επιτέλους ότι είναι μητέρα της; Η Ειρήνη μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη. Θα μπορέσει εκείνος να διαχειριστεί ένα τέτοιο μυστικό;… Ο Πάρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι του με την συγκατάθεση της Όλγας… Η Πιπίτσα ανακοινώνει στον Μάρκο ότι θα φύγει από το σπίτι του μετά τον γάμο του Ντίνο και της Μιράντας. Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας έφτασε, όλοι καταφτάνουν χαρούμενοι να γιορτάσουν μαζί τους… Ένα απρόσμενο συμβάν όμως θα καταστρέψει τη χαρά τους. Θα γίνει τελικά ο γάμος;

Μία εβδομάδα, αργότερα, στις 23 Ιουνίου, αυλαία θα ρίξει η σειρά του OPEN «Έρωτας Φυγάς». Το καθημερινό σίριαλ, που κέρδισε το κοινό και κατάφερε να σημειώνει υψηλά ποσοστά κάθε απόγευμα, θα ολοκληρωθεί με καταιγιστικές εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο προαναφερθείσες παραγωγές έχουν πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά. Η απήχηση που έχουν στους τηλεθεατές οδήγησε τους ιθύνοντες στην απόφαση να προβληθούν και δεύτεροι κύκλοι.

Σχετικές ειδήσεις