MEDIA

Survivor All Star: Ο Βασάλος εξέθεσε τη Ρουμελίωτη - Από τους «Μπλε» ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor All Star: Ο Βασάλος εξέθεσε τη Ρουμελίωτη - Από τους «Μπλε» ο δεύτερος υποψήφιος
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Η τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης έμαθαν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο παίκτης που ψηφίστηκε στο προχθεσινό (5/6) συμβούλιο του «Survivor All Star».

Ο παίκτης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με αφορμή του πανηγυρισμό του Νίκου Μπάρτζη στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια λέγοντας πως ο Ηλίας Μπόγδανος φοβάται να εκφράσει την γνώμη του και δεν πήρε θέση για το σκηνικό.

«Ο Ηλίας Μπόγδανος για ακόμη μία φορά είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δε λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Λέει ότι ο Μπάρτζης λέει πάντα την αλήθεια, όταν πριν 2-3 μήνες ήμασταν μαζί στη Μπλε καλύβα και συζητούσαμε πόσο έχει αλλάξει ο Νίκος. Δεν καταλαβαίνω τι φοβάσαι, ρε Ηλία; Για ποιο λόγο δεν λες τα πράγματα με το όνομά τους; Θες να πας στον τελικό και να τα ‘χεις καλά με όλους; Εσύ Ηλία μου γιατί δεν παίρνει ποτέ θέση και πάντα αλλάζεις γνώμη;», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Βασάλος κατακεραυνώνει Μαριαλένα

Το παίκτη ψήφισε και η φίλη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάτι που όπως είπε μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του ΣΚΑΙ τον πίκρανε καθώς δεν το περίμενε.

«Δεν με ενόχλησε που βγήκα υποψήφιος αλλά με στεναχώρησε. Με στεναχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας. Έχω αντιληφθεί ότι μετά τη Νέα Υόρκη μια νέα φιλία γεννήθηκε, εδώ θα γελάσετε πολύ. Η Μαριαλένα με τη Μελίνα έγιναν φίλες και ξαφνικά έγιναν αχώριστες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες! Η ψήφος της Μαριαλένας που υποδηλώνει φόβο και συμφέρον. Αντί να πάει με το συναίσθημα και να πει ότι είμαι φίλος της, είπε να πάει με τη μάζα ώστε αν χάσουμε την ασυλία να ψηφίσουμε την Μελίνα. Άρα γλιτώνω τον ποπό μου!», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αργότερα δόθηκε συνέχεια και στο αγώνισμα που οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Νίκη και ασυλία για τους Κόκκινους

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα στο στίβο μάχης καθώς κανείς δε θέλει να βγει υποψήφιος.

Οι Κόκκινοι βρέθηκαν με την «πλάτη στον τοίχο» και προσπάθησαν να μεταφέρουν την πίεση που νιώθουν στους Μπλε.

Οι Μπλε με τη σειρά τους μπήκαν στο στίβο με το φόβο ότι σε ενδεχόμενη ήττα η γκρίνια θα κάνει την εμφάνιση της και στη δική τους ομάδα.

Τελικά, το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έβγαλε νικήτρια την Κόκκινη ομάδα.

Ένα συμβούλιο… Βασάλος - Ρουμελιώτη

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν για ακόμη μία βραδιά η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά την προηγούμενη ψηφοφορία, η οποία τον ανέδειξε πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

«Βγάζοντας έναν παίκτη συνεχώς προτεινόμενο, τον αποδυναμώνεις στα μάτια του κόσμου. Μου κάνει εντύπωση πώς μετά από μία εβδομάδα, είμαι ξαφνικά η πρώτη επιλογή της Μαριαλένας. Δε μπορώ να κρίνω εγώ τις φιλίες βέβαια. Δίκαια είμαι προτεινόμενος, απλά με στεναχώρησε ο τρόπος που βγήκα υποψήφιος. Αν είμαι λάθος, ας με κρίνει ο κόσμος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο. Είμαστε μόλις 4 άτομα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τον πείραξε και τον πείραξε τώρα; Αν είχα στρατηγική, θα άλλαζα την ψήφο μου. Θα είμαστε φίλοι εκτός του παιχνιδιού, όχι εδώ μέσα για μία ψήφο», δικαιολογήθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώπιον του Συμβουλίου του Survivor All Star.

Στη συνέχεια οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Η κάλπη έβγαλε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έγινε ο δεύτερο υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.