MEDIA

Πότε αποχαιρετά το πρόγραμμα του STAR το κοινό – Ποιες εκπομπές συνεχίζουν

Πότε αποχαιρετά το πρόγραμμα του STAR το κοινό – Ποιες εκπομπές συνεχίζουν

Οι παρουσιαστές του STAR ετοιμάζονται να πουν «καλό καλοκαίρι»!

Με θετικό πρόσημο κλείνει η τηλεοπτική χρονιά για το STAR, αφού -ειδικά το δεύτερο μισό της σεζόν- σημείωνε σταθερά και πολλές φορές ανοδικά ποσοστά σε όλες τις ζώνες. Οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει πότε θα αποχαιρετίσουν εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και σόου τους τηλεθεατές, αλλά και το ποια προγράμματα θα πάρουν το πράσινο φως για του χρόνου.

Συγκεκριμένα, όπως ήδη έχουμε γράψει, στις 14 Ιουνίου το «MasterChef» ρίχνει αυλαία. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης θα υποδεχτούν κοινό, φιναλίστ (Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας) και πρώην παίκτες στο στούντιο και η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει live.

Στις 2 Ιουλίου ακολουθεί το «Cash or Trash», ενώ στις 7 του μήνα τελειώνουν τα περισσότερα προγράμματα. «Breakfast@STAR», «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Τροχός της τύχης» και «Shopping Star» ρίχνουν αυλαία και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για την επόμενη σεζόν. Άγνωστο παραμένει το πότε θα τελειώσει η σειρά «IQ 160» και το ριάλιτι «First Dates».

Οι αποφάσεις για την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ληφθεί. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου θα παραμείνουν στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής, με τους δυο τους να κάνουν την αποκάλυψη λίγες ημέρες πριν. «Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου. «1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ», δήλωσε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

Το ζευγάρι θα συνεχίσει να δίνει lead in στη μοναδική Ζήνα Κουτσελίνη, που με τα ρεπορτάζ της και την κοινωνική της ματιά έχει μάθει να κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης. Σταθερός θα παραμείνει και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της τύχης», ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το τι θα συμβεί με το «Shopping Star». Το πρότζεκτ θα συμπεριληφθεί στο νέο πρόγραμμα, όμως αναζητείται παρουσιάστρια ή παρουσιαστής μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.