MEDIA

Survivor All Star - Στάθης Σχίζας: «Αφού χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο, γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα;»

Survivor All Star - Στάθης Σχίζας: «Αφού χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο, γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα;»

Survivor All Star:  Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Ο Στάθης Σχίζας σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διαγωνιζόμενος του Survivor All Star σχολίασε τη δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα ότι του οφείλει σημαντικό ποσοστό της νίκης του.

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με έχει στηρίξει αρκετά, όπως με έχει στηρίξει κι άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη... δεν είναι τίποτα δικό μου εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Αναρωτιέμαι αφού χρωστάω νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που το λένε, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι. Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina».

«Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ φίλοι, πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι. Και όταν βγήκαμε, κάπου χάλασε η σχέση με το νέο παιχνίδι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Μάλιστα τον είχα πάρει και τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν ήθελε να το σηκώσει. Πρόβλημά του. Τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να το σηκώσει. Ούτε να με πάρει τηλέφωνο. Ο καθένας τη ζωή του και είμαστε μια χαρά», συνέχισε ο Στάθης Σχίζας.

«Ισχύει ότι είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα κοινό, ντάξει τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Δεν μιλήσαμε. Κάτσαμε, φάγαμε, είδαμε τους κοινούς μας φίλους και φύγαμε», πρόσθεσε ο πρώην νικητής του Survivor για έξοδο στην οποία βρισκόταν με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σχετικά με ένα περιστατικό όπου ανέβασε ένα story η πρώην κοπέλα του και μετά από λίγο ακολούθησε και ο ίδιος μια αινιγματική ανάρτηση, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Τυχαίο θα ήταν, επειδή δεν ακολουθούμε ο ένας τον άλλον, γιατί πρώτη φορά το ακούω αυτό που μου λες. Το σκέφτηκα και το έγραψα. Δεν θυμάμαι καν τι έγραψα. Αλλά καμία σχέση δεν μπαίνουμε στη διαδικασία ο ένας να απαντάει στον άλλον».

Τι είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Στάθη Σχίζα

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Ιουνίου, όπου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον Στάθη Σχίζα.

«Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Σχετικές ειδήσεις

Παναγιώταρου – Σχίζας: Μαζί σε βάφτιση μετά τον χωρισμό

«Παραμιλάει» και ο… Σχίζας: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με μαγιό είναι το όνειρο κάθε άντρα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η συνομιλία με τον Mente Fuerte μετά τα δημοσιεύματα για την σχέση τους