MEDIA

Άννα Φλωρινιώτη: «Χθες ένιωσα τον πατέρα μου... ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει»

Άννα Φλωρινιώτη: «Χθες ένιωσα τον πατέρα μου... ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει»
GLOMEX

Η Άννα Φλωρινιώτη ένιωσε τον πατέρα της κοντά της χθες και μιλάει για το περιστατικό αυτό

Η Άννα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου στον Alpha και μίλησαν για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Τρίτη.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Άννα Φλωρινιώτη θυμήθηκε στιγμές με τον πατέρα της και αποκαλύπτει ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη χθες ενώ είχε πάει για ποτό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει», ανέφερε αρχικά η Άννα για το πώς αποφάσισε να περάσει το πένθος.

Στη συνέχει αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που της συνέβη και την έκανε να νιώσει τον πατέρα της δίπλα της. «Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω «ποιος είναι;». Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και είπα στον φίλο μου να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δύο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;», είπε χαρακτηριστικά.