MEDIA

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρόμαξα πάρα πολύ» - Τι είπε για το πρόβλημα υγείας και τη Φαίη Σκορδά

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρόμαξα πάρα πολύ» - Τι είπε για το πρόβλημα υγείας και τη Φαίη Σκορδά
Newsbomb archive.

Η τοποθέτηση της δημοσιογράφου, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Τι απάντησε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στις αρχές Ιουνίου, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη τρόμαξε άπαντες, όταν λιποθύμησε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Την ώρα που η Φαίη Σκορδά σχολίαζε τη συνέντευξη της Ντίνας Νικολάου, η δημοσιογράφος είπε: «Συγγνώμη παιδιά, δεν νιώθω πολύ καλά» και λιποθύμησε πάνω στο τραπέζι της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε αμέσως πάσα στη μαγειρική και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, λέγοντας ότι «είναι κάτι προσωπικό». Στη συνέχεια καθησύχασε τους τηλεθεατές και το πάνελ, τονίζοντας πως όλα είναι καλά.

Σήμερα (16/06), η Αφροδίτη Γραμμέλη στάθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και το επαγγελματικό της μέλλον, μιλώντας στην εκπομπή “Breakfast” του STAR.

«Τρόμαξα πάρα πολύ, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε ότι «οι συζητήσεις γίνονται όταν ολοκληρωθούν επίσημα οι συνεργασίες. Έχω μία σχέση συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Πρωινό μας” έως τις αρχές Ιουλίου, την οποία σέβομαι και τιμώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι άλλο».

Σε ερώτηση αναφορικά με την επιθυμία της να συνεχίσει με την ίδια ομάδα και τη νέα σεζόν, σημείωσε ότι «δεν είναι κάτι που θέλω να απαντήσω, με την έννοια ότι αλλάζουν επαγγελματικά κάποια δεδομένα. Θέλω να κάνω το καλύτερο για εμένα, οπότε θα σκεφτώ καλά τι θα κάνω του χρόνου. Δεν πιέζομαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους», μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις