MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Έκτακτο συμβούλιο του νησιού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Survivor All Star Spoiler: Έκτακτο συμβούλιο του νησιού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού
instagram

Το Survivor All Star γίνεται ατομικό! Έρχονται οι «Αγώνες Κατάταξης» και σχηματίζονται νέες ομάδες. 

Το νέο τρέιλερ του Survivor All Star κυκλοφόρησε και ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει τους παίκτες σε... έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Το παιχνίδι αλλάζει και ήρθε η ώρα από ομαδικό να γίνει ατομικό. Έτσι ο παρουσιαστής κάλεσε τους 8 φιναλίστ για να τους ανακοινώσει ότι μπαίνουν πια στους ατομικούς αγώνες.

«Survivors, σας καλωσορίζω στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Ήρθε η ώρα να σας πω τον λόγο για τον οποίο κληθήκατε σε έκτακτο συμβούλιο. Η οχτάδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό του Survivor» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Την ώρα που φτάνουν στον στίβο μάχης ο παρουσιαστής έχει ακόμα μια έκπληξη και ανακοινώνει στους παίκτες ότι θα χωριστούν σε νέες ομάδες των τεσσάρων για να αγωνιστούν στους «Αγώνες Κατάταξης». Νικητές θα είναι οι παίκτες με τους δύο καλύτερους χρόνους.

«Θα πρέπει να δημιουργήσουμε δύο νέες ομάδες για τον αγώνα επάθλου. Αγώνες κατάταξης. Οι δύο παίκτες με τους καλύτερους χρόνους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Survivor All Star Spoiler: Οι νέες ομάδες και οι νικητές

Λίγο πριν την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας της Κυριακής 18 Ιουνίου με τη συμμετοχή και των 8 φιναλίστ, στον Άγιο Δομίνικο δημιουργούνται δύο νέες ομάδες, η καθεμία από 4 παίκτες για τα αγωνίσματα του επάθλου αυτής της εβδομάδας.

Οι ομάδες αυτές δεν θα είναι μόνιμες αλλά θα αλλάζουν ανά εβδομάδα.

Στην Κόκκινη ομάδα αρχηγός θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η ομάδα θα αποτελείται από:

  • Σταυρούλα Χρυσαειδή
  • Σάκης Κατσούλη
  • Κωνσταντίνος Βασάλο
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στη Μπλε ομάδα αρχηγός θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Η ομάδα θα απαρτίζεται από τους:

  • Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη
  • Ηλία Μπόγδανο
  • Νίκο Μπάρτζη
  • Στέλλα Ανδρεάδου

Νικητής της Κυριακής θα είναι η κόκκινη ομάδα!

Survivor All Star: Πότε θα γίνει ο τελικός - Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera Fm, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πότε θα γίνει ο τελικός. «Τέλη του μήνα γυρνάμε και στις 10-11 Ιουλίου θα γίνει ο τελικός του Survivor, κάπου εκεί νομίζω», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό πλάνο ήταν ο τελικός να γίνει στα τέλη του Ιουνίου, ωστόσο αυτή η απόφαση άλλαξε λόγω των επαναληπτικών εκλογών οι οποίες θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου.