MEDIA

J2US: Αποχώρησαν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη - Η ένταση με τους κριτές

J2US: Αποχώρησαν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη - Η ένταση με τους κριτές

J2US: Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και απόψε τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για πρώτη φορά με διπλά act, καθώς ερμήνευσαν ένα τραγούδι που επέλεξε η παραγωγή και ένα που επέλεξαν μόνα τους τα ζευγάρια. 

To 15ο live του J2US είχε για ακόμα μία φορά ανατροπές και εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και απόψε τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για πρώτη φορά με διπλά act, καθώς ερμήνευσαν ένα τραγούδι που επέλεξε η παραγωγή και ένα που επέλεξαν μόνα τους τα ζευγάρια.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη είναι ένα ζευγάρι που από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι έκαναν άκρως αισθητή την παρουσία τους, είτε μέσω των ερμηνειών τους, είτε μέσω αντιδράσεων αλλά και κριτικών αμφιλεγόμενων που έχουν δεχτεί από την κριτική επιτροπή.

Το ζευγάρι αποχώρησε απόψε μετά από μια αρκετά σκληρή κριτική που δέχθηκε από την κριτική επιτροπή, καθώς και οι τέσσερις κριτές θεώρησαν ότι στο πρώτο τραγούδι που ερμήνευσαν, το Δεν θα με ξεχάσεις του Αντώνη Βαρδή, κάτι δεν πήγε καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να μην είναι άρτιο το αποτέλεσμα.

Τι κι αν στη δεύτερη εμφάνισή τους με το "She's a maniac" τα σχόλια ήταν καλύτερα, το κοινό αποφάσισε εκείνοι να δουν την πόρτα της εξόδου.

Την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα προβληθεί j2us, λόγω των εκλογών, οπότε το ραντεβού με το κοινό είναι για το Σάββατο 1η Ιουλίου.