MEDIA

Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο Spoiler: Όσα θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας στην τηλεόραση

Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο Spoiler: Όσα θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας στην τηλεόραση
instagram

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και δραματικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών, Σασμός, η Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο

Οι επιτυχημένες σειρές μυθοπλασίας συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Σασμός, Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σασμός στον Alpha στις 21:00

Ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφαση να παντρευτούν και μαζί µε τον γιο τους να αφήσουν πίσω τους όλες τις συμφορές του παρελθόντος. Παρόλο που η Καλλιόπη έχει αποδεχτεί µε χαρά τον Πετράκη ως εγγονό της, δεν μπορεί να δεχτεί την Αργυρώ για νύφη της. Ο Αστέρης, όμως, για να μπορέσει να παντρευτεί την αγαπημένη του, θέλει την ευχή της μητέρας του και γι’ αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει την καρδιά της να μαλακώσει. Χάρη στην επιμονή του, η Καλλιόπη αναθεωρεί τη στάση της, αλλά θέτει στο ζευγάρι τους δικούς της όρους.

Η Γη της Ελιάς στο MEGA στις 21:00

Η Στέλλα επεξεργάζεται ένα σατανικό σχέδιο για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας. Ο Χάρης εκφράζει αρχικά τις αντιρρήσεις του, αλλά τελικά συναινεί. Ο Ισίδωρος προσπαθεί, μάταια, να συνετίσει την Ιουλία σε σχέση με τις σπασμωδικές αντιδράσεις της απέναντι στην Αρετή. Την ίδια ώρα, η Αρετή νιώθει πως ο Στάθης της δίνει σιωπηρά μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς δείχνει ανοχή απέναντί της. Η Ασπασία όμως την συμβουλεύει να μην τρέφει φρούδες ελπίδες. Ο Πότης προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στην Άννα πώς αισθάνεται, ενώ εκείνη οργανώνει την επόμενη μουσική βραδιά. Ο Στάθης ανακουφίζεται κάπως όταν μαθαίνει πως η μικρή Αλεξία έπεσε στις ρόδες του αυτοκινήτου του, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Ορέστης και η Δήμητρα βγαίνουν βόλτα με το φουσκωτό και για πρώτη φορά έρχονται πιο κοντά.

Μαύρο Ρόδο στο MEGA στις 22:50

Ο Παράσχος συναντά τον Βίκο. Ο Πέτρος αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελισάβετ. Ο Ζαμάνος και η κόρη του είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό. Εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση. Στο μοναστήρι, η Κασσιανή αναστατώνεται με την απόφαση του Μητροπολίτη, να δώσει προσωρινά την Ηγουμενία στη Φιλαρέτη. Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική. Ο Βίκος προβληματίζεται για την εμμονή του Ζαμάνου να τον δει νεκρό.