MEDIA

Τηλεθέαση: Σασμός και Γη της Ελιάς «κονταροχτυπιούνται» - Τι γίνεται με το Survivor

Τηλεθέαση: Σασμός και Γη της Ελιάς «κονταροχτυπιούνται» - Τι γίνεται με το Survivor
SKAI

Τηλεθέαση: Οι μάχες στη βραδινή ζώνη συνεχίζονται και οι σειρές είναι οι μεγάλες νικήτριες

Τρεις εβδομάδες, περίπου, πριν το τέλος της μυθοπλασίας, οι σειρές στη βραδινή ζώνη συνεχίζουν να καθηλώνουν το κοινό. Παράλληλα, διεκδικούν την πρωτιά στους πίνακες της Nielsen και δίνουν μάχη για να κερδίσουν έστω με μικρή διαφορά.

Χαρακτηριστικά, το βράδυ της Τρίτης, το σίριαλ του MEGA «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε στην κορυφή του συνόλου με 23,5% ενώ ο «Σασμός» ακολούθησε με 21,4%. Στο δυναμικό κοινό, άλλαξαν θέσεις με την παραγωγή μυθοπλασίας του μεγάλου καναλιού να κάνει 16,9% και τον «Σασμό» 18,6%.

Παραμένοντας στο κομμάτι των σίριαλ, το «Μαύρο Ρόδο» κράτησε παρέα στο 16,2% στο σύνολο του κοινού και στο 12,2% του δυναμικού κοινού. Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA, που θα ολοκληρώσει φέτος την πορεία της και βρίσκεται σε κομβικό σημείο η υπόθεση, σημείωσε 12,8% στο σύνολο και 11,7% στους τηλεθεατές 18-54.

Στον ΑΝΤ1, η κωμωδία «Ποιος Παπαδόπουλος;» έκανε 4,7% και 5,2%, σε σύνολο και δυναμικό κοινό, ενώ οι «Παγιδευμένοι» έκαναν 10,1% και 10,6% αντίστοιχα.

Στο STAR, το ριάλιτι σχέσεων «First Dates» κράτησε το 9,8% του συνόλου και το 13,3% του δυναμικού κοινού. Όσον αφορά στο «Survivor All Star», για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 15,8% στο σύνολο και 13,7% στους τηλεθεατές 18-54.

Στη ζώνη των 20.00, μετά το τέλος της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το πρότζεκτ έκανε, χθες, 19,3% στο σύνολο και 15,9% στο δυναμικό κοινό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κρατά, όμως, μία θέση και στη late night ζώνη με το «The 2night show» στον ΑΝΤ1. Το talk show σημείωσε 10,3% στο σύνολο και 10,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ η εκπομπή του MEGA για τις εκλογές 4,7% και 4,2%.